Sunnuntai, 14.03.2010

Blogi, sunnuntaina 14.03.2010

Aikainen herätys tänään. Mukavan koti-illan jälkeen suuntaan tänään Padasjoelle missä järjestetään tänään jo 8. kerran Timon Pilkit. Tapahtuma sai aikanaan alkunsa kansanedustaja Timo Seppälän johdolla ja nyt nykyisin isännöimme kaimoina tapahtumaa yhdessä. Järjestelyistä on vastannut aina aktiivinen Padasjoen Kokoomus ja tietenkin tapahtumapaikan emäntä ja isäntä Merja ja Lauri Suomaa.

Tänään tapahtuma starttaa kello 10.30 Padasjoen Majatalo Onnenmyyrässä Nyystölässä Haukkatie 3-9:ssä. Sieltä suuntaamme sitten jää- ja järvien vesitilanteen mukaan itse pilkkikilpailuun ja ja iltapäivästä sitten tavan mukaan palkintojenjako samassa paikassa ja tottakai herkullista Suomaan keittoakin. Laitetaanpa tähän hieman tunnelmavideota viime vuodelta, jos se vaikka rohkasisi sinutkin mukaan. Vielä ehtii kun pian lähtee.

Laitetaan tähän myös vielä video eiliseltä päivältä. Hausjärven Kokoomus Kuuntelee -koko perheen ulkoilu- ja talvitapahtuma keräsi Oitin ulkoilumontulle hienossa säässä todella paljon väkeä. Tunnelma oli mukava ja kiitos kaikille tekijöille ja puuhaajille. Oli hieno saada olla mukana jälleen sielläkin.

Näitä videoita erilaisista tapahtumista, tilaisuuksista ja myös joistain puheenvuoroistani löytyy lisää täältä kotisivuiltakin timoheinonen.tv -sivun alta. Mutta nyt Padasjokea kohden. Timon Pilkit odottaa…

….

Kello jo 19.15 ja tässä jo hetki kotona. Päivä siis tänään ex-kollegani Seppälän Timon kanssa isännöimässä Timon Pilkkejä Padasjoella. Nyt jo siis 8. kerran järjestetyt pilkit käytiin tällä kertaa lumen keskellä ja hieman erikoisissa jäissä. Järvellä yli puolimetriä jäätä, mutta höttöä eli vettä, jäätä ja vettä vuorotellen kuin täytekakussa konsanaan. Mutta kaikki meni hienosti. Aloitimme päivän Suomaan Onnenmyyrä majatalolta aamulla kahvein ja sitten hauska päivä järvellä pilkkien ja kisaillen. Ja nuotiotkin tunnelmaa loivat. Ei aivan mahtavia Pietarin kalansaalita tällä kertaa, mutta voittajat ja parhaat kuitenkin selville kaikissa sarjoissa ja pääasiaa oli yhdessäolo ja raitis talvisää.

Tällaiset hieman erilaiset Kokoomus Kuuntelee -tapahtumat ovat aivan mahtavia. Mukavaa keskustelua ja tarinointia hieman erilaisissa tunnelmissa ja sitä tämä viikonloppu siis tarjosi yllinkyllin. Ensin eilen päivällä Hausjärvellä koko perheen ulkoilu- ja talvitapahtumassa ja tänään sitten tuolla Padasjoella Timon Pilkeissä. Padasjoelle jo tässä pian uudestaankin jälleen suuntaan, kun tänäänkin tapahtuman järjestelyissä mukana olleet Padasjoen kokoomuslaiset pitävät kevätkokoustaan ja jotain jo sovittu sinne kesäksikin. Kiva niin. Padasjoella aina hyvä tunnelma ja tällä kertaa kiittäminen erityisesti Suomaan Merjaa ja Lauria hienoista puitteista majatalolla ja sitten järjestelyistä bussikuljetuksineen ja kisakahveineen järvellä. Kaikki oli paremmin kuin hyvin.

Mutta nyt vapaa ilta ja hauskaa se onkin. Tuon kanssa.

Kommentit