Sunnuntai, 13.03.2011

Blogi, sunnuntaina 13.03.2011

Nettiyhteyksien kanssa hieman laivalla vaikeuksia eli vasta nyt kotona koneet jälleen pelittää. No muutamia Facebookiin lähetettyjä kuvia tuli jo aiemmin ja tunnelmia myös sinne statukseen ja twiittejäkin. Kiitokset niiden kommentoinneista.

Mutta nyt siis jo 5. Kokoomus-risteily takana ja jälleen uusia ennätyksiä. Tallinkin Baltic Princess oli viimeistä paikkaa myöten loppuun myyty ja tunnelma sen mukainen. Hauskaa omaa ohjelmaa, hyvää musiikkia ja tuhdisti politiikkaa ja asennetta. Puheenjohtajamme Jyrki Kataisen pääpuhe oli erinomainen ja vahva arvojohtajan arvopuhe. Juuri sitä mitä nyt tarvitaan. Kohtuutta, malttia ja järkeä. Hyvinvointiyhteiskunnasta ei tule paremminvointivaltiota pakittamalla ja taakse katsomalla tai pensaista huutelemalla vaan ainoastaan yhdessä tehden ja välittäen. Hyvä puhe. Yritän linkata sen tänne vielä illalla.

Eilen illalla pääsimme jälleen vauhtiin väittelykisassakin. Ben Zyskowiczin kanssa sain eduskuntaryhmän joukkueeseen nyt vahvistukseksi Tuulikki Ukkolan ja kisa olikin hyvä ja tiukka kokoomusnuoria vastaan. Kuulemma eron olisi pitänyt olla meille suurempi ja sen takia nuoret jatkoon. Oikea päätös minustakin. Finaalissa nuoret saivat vastaansa Kokoomusopiskelijoiden joukkueen ja kisan finaali olikin hauskaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Voitto tällä kertaan Kokoomusnuorille. Onnea!

Sitten upeat iltamat Paula Risikon emännöimänä ja aamusta sitten OSSI:n eli Kokoomuksen Osaamisen ja Sivistystyksen politiikkaverkoston seminaaria vetämään. Tänään työstimme Henna Virkkusen ja minun johdolla hallitusohjelmatavoitteita mm. varhaiskasvatuslakiin, perusopetuksen laadun jatkoparannushankkeeseen ja lukiokoulutuksen uudistamiseksi. Erinomainen työseminaari ja hyvät taustapaperit kevään vääntöihin. Toivottavasti niissä olemme mukana ja olemmehan me.

Sitten vielä iltapäivällä puoluehallituksen kokous laivalla ja nyt kotona. Ilta vielä Riihimäellä kampanjaväen kanssa Timo´s Coffeessa. Uusia linjoja jälleen ja kohta rävähtää. Odottakaahan hetki. Mutta nyt kuitenkin huomisen päivän papereiden pariin.

 

Kommentit