Sunnuntai, 13.02.2011

Blogi, sunnuntaina 13.02.2011

Tänään päivä ulkoillen ja ulkona upeassa talvisäässä. Ehkä hieman kuitenkin liikaa pakkasta, mutta sehän on vain pukeutumiskysymys. Ilta eilen Hämeenlinnan Vanajanlinnassa ystävän häissä ja hämeenlinnalaisten kanssa juhlien, mutta jo tänään aikaisin liikkeelle ja ensin Hausjärvelle seuraamaan perinteistä Talvisprinttiä. Hieman aiempaa vähemmän meitä pakkasta pelkäämättömiä oli nyt liikkeellä, mutta tunnelma sitäkin parempi. Korkeat kinokset ja Hausjärven UA:n erittäin hyvään kuntoon laittamana erikoiskoe takasivat huippuolosuhteen kisalle. Hienoja tapahtumia ja tällä kertaa erittäinkin nimensä mukainen kisa eli Talvisprintti.

Hausjärveltä sitten koko perheen Talvikki ulkoilutapahtumaan Metsästysmuseolle. Poneja, koirakärryjä ja lumikenkiä ja paljon nähtävää ja koettavaa. Hieman ehkä sielläkin vähemmän väkeä kuin aiempina vuosina, mutta mukavan rento tunnelma ja juttukavereista ei ainakaan pulaa ollut. Esillä monenlaiset asiat rennossa tunnelmassa. Kiitos kaikille.

Mutta nyt jo kotona ja muutama tunti vapaa-aikaa. Varpaan lämmitykseen ja illalla sitten Riihimäen Vaalistarttiin Ravintola Apolloon. Tervetuloa kaikki mukaan kello 18. Paikalla puhumassa mm. Iiro Viinanen ja Politiikka-Suomi -sanakirjan tekijä Jussi Lähde ja esiintymässä tällä kertaa Tanssikoulu Dance Art.

Olen aivan ällikällä lyöty. Riihimäen eduskuntavaalien Vaalistartti keräsi sellaisen väkimäärän, että en edes uskaltanut haaveilla. Ravintola Apollon yläkerta oli täynnä ja väkeä ympäri koko Hämeen vaalipiirin. Olen siis todella kiitollinen ja positiivisesti yllättynyt. Tästä on hyvä jatkaa.

Avauksessa esiintyivät ensin Tanssikoulu Dance Artin tytöt. Oli soolo, parishow ja TNT:n isompien tyttöjen ryhmä. Taitavia kaikki ja toivovat upean avauksen tilaisuuteemme. Sitten politiikan kummisetäni ja oppi-isäni Iiro Viinasen puheenvuoro ja sitä tuttua takuuvarmaa Viinasta. Taloutta, tulevaa ja hieman mennyttäkin. Suomi tarvitsee nyt uusia vahvoja johtajia. Iiro siis nyt johtaa myös eduskuntavaalikampanjani uutta 2011 Linjantukijat -tukiryhmää jossa jo nyt ennen julkistustakin mukana yli 400 tukijaa. Ja joka päivä ryhmä kasvaa. Tänäänkin jälleen parilla kymmenellä. Liittykääpä siis mukaan tuolta Liity Teamiin -linkin kautta.

Viinasen jälkeen sitten oma puheenvuoroni tänään ennen muuta maamme tilasta ja arvoista. Hieman erilainen puhe, mutta kiitosta siitä tuli. Tein rohkean vedon ja se kannatti. Pitää uskaltaa puhua myös tunteista ja maamme tunnetilasta sillä siitä hyvin pitkälle lähtee miten maamme makaa. Maamme henkisestä tilasta ja siinä tärkeää perinne ja arvot.

Viimeinen alustuspuheenvuoro oli politiikan tietäjän ja tuntijan Jussi Lähteen puhe jossa hän käsitteli politiikan kieltä ja siinä tapahtuvaa suomalaista vallankumousta. Jussi on seurannut minun uraani sparraten ja kompaten jo kuusi seitsemän vuotta ja jälleen tänään uutta oppia ja palautetta ja mikä myös hienoa Martti Ahtisaaren presidentintekijältä aika kovaa kehuakin. Kiitos niistäkin. Tyhjillä kehuilla ei tässä eletä, mutta tuollaisen miehen sanat kyllä lämmittävät ja kun tiedän, että Jussi ei sitä myöskään tyhjästä tekisi. Kiitos.

Tämän jälkeen vielä vapaata sanaa missä puheenvuorot pitivät mm. Lopelta tukiryhmääni mukaan lähtenyt ja hieman Lopen tukiryhmää vetäväkin talousneuvos Tapio Mikkola ja Hausjärven Kokoomuksen puheenjohtaja Kyösti Arovuori. On arvokas tuki, että niin Riihimäen Kokoomus, Hausjärven Kokoomus ja Lopen Kokoomuskin ovat tehneet yksimieliset päätökset tukea minua näissäkin vaaleissa. Vain yhdessä pärjäämme tässäkin.

Mutta kertakaikkisen kiva startti kampanjalle. Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos myös viesteistä ja tsempeistä teiltä jotka ette tänään mukaan ehtineet. Hengessä mukana – on tärkeää.

 

Kommentit