Lauantai, 12.02.2011

Blogi, lauantaina 12.02.2011

Lauantai 12.2. ja aikainen herätys. Tänään Turkuun Petteri Orpon ja kumppaneiden vieraaksi Kokoomuksen Puheenjohtajapäiville. Pj-päivämme keräävät tälläkin kertaa yhteen yli 500 kokoomuslaista puheenjohtajaa ympäri Suomen ja aiheina luonnollisesti kevään vaalit ja ensi vaalikauden suuret haasteet.

Turusta sitten Lopen kautta Forssaan ja kutsuvieraaksi Hämeen Yrittäjien Vuosigaalaan. Juhlapuhujana tuore yrittäjien puheenjohtaja, hausjärveläislähtöinen Mikko Simolinna. Gaala on loppuunmyyty ja luvassa todellinen työn ja tekemisen juhla. Ja vielä sen jälkeen myöhään illalla tarkoitus suunnata Hämeenlinnaan eli päivään mahtuu monenlaista ja yöhönkin.

Viikonlopun ohjelmassa huomenna sitten Riihimäellä Metsästysmuseolla perinteinen Talvikki-talvitapahtuma ja Hausjärvellä samaan aikaan ajettava rallisprint. Mutta mennään nyt tämä päivä ensin.

….

Kohta Forssaan Maakunnalliseen Yrittäjägaalaan, mutta muutama sananen 9. Puheenjohtajapäiviltämme. Eli Turussa tänään todellinen kokoomuspäivä kun paikalla yli 500 kokoomuslaista puheenjohtajaa. Jos ykköspuheenjohtajamme Jyrki Katainen on aina ollut erinomainen puhuja niin tänään aivan erityisen hyvä. Upea arvopuheenvuoro. Juuri sellainen mitä tämänpäivän Suomi tarvitsee. Verkkouutiset uutisoi puheen hyvällä otsikolla ja muutenkin. Kannattaa kurkata: Jyrki Katainen: Luottamus politiikkaan palautuu umpirehellisyydellä.

Mutta nyt en tämän syvemmälle päivän antiin mene. Itseasiassa tuota puhetta lukuunottamatta tilaisuus olikin ns. suljettu eli tarkoitettu vain meille kokoomuksen puheenjohtajille. Nyt Forssaan ja sieltä vielä Hämeenlinnaan illaksi ja yöksi eli palaan asiaan vasta huomenna. 

Huomenna sitten onkin aika avata kampanja. Riihimäen eduskuntavaalien Vaalistartti illalla klo 18.00 Cafe Feeniksissä. Sinne olette kaikki tervetulleita. Odotankin teitä. Mutta nyt tummaa pukua päälle ja toisen kerran tänään jo Lounais-Hämeeseen.

Tässä vielä linkki koko puheeseen.
Kommentit