Sunnuntai, 12.06.2011

Blogi, sunnuntaina 12.06.2011

Uusi päivä käyntiin ja helteiseksi taitaa tämäkin taittua. Kertakaikkisen upeaa kesää pidellyt. Tänään sitten tämän viikon ainoa vapaapäivä ja nautitaan siitä täällä järvellä. Huomenna sitten alkaa jälleen arki kun käyntiin uudestaan sixpack-harjoitukset johtoryhmän talouspalavereilla ja sen jälkeen tiistaina muidenkin ryhmien toimesta. Tiukka rypistys ja toivotaan, että kaikki valmista perjantaina ja niin se pitäisi ollakin. Mutta mene ja tiedä. 

Huomenna illalla meillä Lopella myös kunnanvaltuuston kokous. Minulla kunnanhallituksen puheenjohtajana mukava tehtävä esitellä viime vuoden tilinpäätös valtuustolle. En muista koska olisimme sellaiseen tulokseen päässeet. Hyvä työ siis eri yksiköissä ja hallintokunnissa on kantanut tulosta ja olemme saaneet selkeästi etuajassa kuntamme velkaantumisen pysähtymään ja itseasiassa laskuunkin jo viime vuonna. Huomiseksi pitäisi vielä valmistella myös ryhmäpuheenvuoro kunnanjohtajan valintaan. Valtuustonpuheenjohtajan Seppo Kuparisen johdolla työtä hakuprosessissa on tehty minusta kiitoksen ja kehun arvoisesti ja toivottavasti huomenna sama vahva yksituumaisuus jatkuu. Aikanaan itse kun prosessin sain vetään niin minusta oli tärkeää, että silloin saimme uudelle kunnanjohtajalle yksimielisen tuen koko valtuustolta ja näin hyvän alun. Nytkin Kuparisen johdolla asia edennyt samalla tavalla kun sekä haastatteluryhmä että kunnanhallitus ovat olleet täydellisen yksimielisiä kunnanjohtajavalinnasta. Katsotaan huomenna sitten onko koko valtuusto tämän prosessin takana. Ainakin meidän kokoomuslainen valtuustoryhmä on jo heti haastattelujen jälkeen antanut tukensa Kuparisen vetämällä hakutyölle ja samalla liittynyt tukemaan valintaryhmän ja kunnanhallituksen yksimielisiä esityksiä siitä, että kunnanjohtaja Karoliina Viitanen valittaisiin tehtävää. Huomenna asia ratkaistaan ja tähän asiakohtaan pitäisi tehdä kokoomuksen ryhmäpuhe.

Mutta nautitaan nyt hellepäivästä kuitenkin ensin.

Työt tehty ja hellepäivä vietetty. Huomenna sitten paluu arkeen ja tiukkaan työrytmiin. No onneksi helteet sentään hieman helpottavat. Mukavampi vääntää.

 

 

Kommentit