Sunnuntai, 11.12.2011

Blogi, sunnuntaina 11.12.2011

Yli kuukauteen ensimmäinen vapaapäivä. Osaakohan sitä edes olla. Ei vaan tekee kyllä hyvää. Kaksi seuraavaa viikkoa eduskunnassa ovat syksyn tiukimmat ja hyvä hieman saada pattereihin lisävirtaa. Nyt vain joutenoloa ja aamukahvia kotona ja katsotaan mitä sitten keksitään. Eikös se hyvä vapaapäivä juuri rakennukin sellaisista yllätyksistä ja extempore-tekemisistä.

….

Tämä päivä kyllä sydämeniini joulun teki. Ja erityisesti illan Kauneimmat joululaulut kotikirkossa. Olen toki hiema jäävi, mutta kyllä uskallan sanoa tuota meidän uutta kirkkoa – joka sekin jo toistasataa vuotta vanha – yhdeksi maamme kauneimmaksi. Minulle se on kaunein.

Erittäin tunnelmallinen tilaisuus ja suuri kirkko lähes täynnä. Ja aivan upean lisän iltaan toin Lopen Puhalliorkesterin mukana olo. Muutamassa laulussa he meitä säestivät ja muutaman kauniin jouluntuojan vain meille esittivät. Muutenkin ne kaikki kauneimmat laulut saimme laulaa ja paljon tuttuja ja paljon rakkaitakin ihmisiä kirkossamme.

Muutama tunnelmakuva tänne kirkostakin.

Muutenkin tänään päivä vain ollen ja nauttien. Hieman kokoomuslaista kökkähenkeä sentään päivään mahtui kun rakensimme ja somistimme ensi viikonloppuna avattavaa Riihimäen Niinistö Cafeta. Aikalailla valmista jo tulikin ja Tarkkosen Marja jälleen hääräsi pääsuunnittelija ja mikäs sillä silmällä on ideoidessa. Hieno paikka siitä tulee ja perinteikäskin. Sillä samassa paikassahan pidimme koko alkuvuoden ja kevään minun Timo´s Coffeeta. Nyt samaa paikkaa saa siis isännöidä itse Niinistö.

Mutta päivä siis tässä. Hyvää ruokaa. Yhdessä oloa. Nautiskelua. Mitäs muuta ihmismieli kaipaisikaan.

 

 

Kommentit