Sunnuntai, 11.10.2009

Blogi, sunnuntaina 11.10.2009

Tänään oikeastaan vapaapäivä. Koko päivä menikin ulkoillen Pekkalan mökillä. Lehtiä oli puut jo varistelleet mukavasti. Vaikka näyttääkin siltä, että vuosi vuodelta aina vaan pidemmäksi tuo lehtien putoamisen aika venyy. Onko muut panneet tällaista merkille? Mutta nyt pihat ja nurkat jälleen kertaallee putsattu ja myös laituri kavereiden kanssa ylösnostettu. Kesävedetkin kun viime viikonloppuna jo katkaisin niin oikeastaan minun ja Pekkalankin puolesta talvikin voisi vaikka jo tulla.

Tänä viikonloppu koeajoi myös erittäin mielenkiintoisen uuden maakaasulla toimivan perheautokokoluokan VW Variant 1.4 TSI EcoFuel DSG:n. Saan aina säännöllisen epäsäännöllisesti Kare Aspilta koeajoon lähinnä nimenomaan erilaisia tulevaisuuden ekologisempia henkilöautovaihtoehtoja ja nyt täytyy todeta, että löytyi sellainen maakaasupeli, missä ei tarvitse todellakaan tinkiä mistään muusta kuin päästöistä. Ei tehoista, ei tilasta, ei ajettavuudesta, ei mistään. Vain päästöistä. Erittäin upea auto ja hauska oli tuo minulle myös uusi tuttavuus eli parkkeerausautomaatti. Auto parkkeerasi taskuunperuutuksen siis täysin yksin ilman käsiä. Hieno peli.

Mutta nyt siis huomisen kunnanhallituksen talousarviopäivän materiaalien pariin. Toinen läpikäynti ja hieman myös jo pohdintaa siitä miten tästä pääsemme eteenpäin. Lukemaan ja laskemaan.

Kommentit