Sunnuntai, 10.09.2006

Blogi, sunnuntaina 10.09.2006

Sunnuntaina aamulla jälleen aikaisin ylös. Tänään vietetään Riihimäellä perinteistä Asematapahtumaa ja siis ei Asem-tapahtumaa vaan Asema 🙂 Sain kutsun Riihimäen kokoomuksen teltalle tapaamaan kansalaisia ja kutsu tottakai otettiin vastaan. Riihimäeltä tukijoukoissani todella paljon väkeä ja itseasiassa kokoomuslaisistakin suurin osa. Ja rehellisesti sanottuna näiden riihimäkeläisten tukijoiden ja kampanjatekijöiden merkitys hankkeemme onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Näistä henkilöistä osa teki aikanaan Iiso Viinasesta kansanedustajan ja uskon, että me pystymme nyt samalla ryhmällä samaan. Haaste on kova, mutta tahtotilakin näyttää olevan nyt kohdallaan. Toivotaan parasta.

Nyt aamun lehdet luettu ja kohti Riihimäen Asematapahtumaa. Nähdään siellä.

Viisi tuntia Riihimäen Asema-tapahtumassa takana. Jaoimme tukiryhmäni kanssa tapahtumassa muutaman sata korttia ja pakko myöntää, että vastaanotto oli hyvä. Oli erittäin mukava huomata, että kirjoitukseni lehdissä on huomattu ja minut tunnettiin. Kiitokset rohkaisevista sanoista.

Tapahtumapäällikköni Mika Ylipekka teki ahkeraa työtä ja Riihimaan Ramu, Bitterin Riku ja muutkin levittivät tietoa kampanjastamme tehokkaasti. Monta hyvää kontaktia saatiin aikaiseksi.

Toki tällaisessa tilanteessa tulee niitäkin kommentteja, että politiikka ei voisi vähempää kiinnostaa, sama se kuka siellä istuu, ettehän te mitään kuitenkaan eläkeläisten eduksi tee, nyt puhutte toista ja sitten teette toista. Annetaan niillekin kommenteille arvo ja koitetaan olla sen arvoisia, että näin ei päästä sanomaan. Politiikkaan ei kuitenkaan kuulu se, että kaikkia pitää miellyttää ja lupailla mitä sattuu. Itse olen aina halunnut pitää jalat maassa ja tehdä realismipolitiikkaa. Sen minkä lupaan sen teen – sen mistä puhun siitä tiedän. Sillä on hyvin pätjännyt. Toisaalta kun rehellisesti myös myöntää että nyt tästä asiasta en tiedä, mutta lupaan ottaa selvää niin sekin parempi kun tyhjän puhuminen. Näin vaan minusta on.

Huomenna maanantaina ja tiistaina teemme Enduron MM-sarjan Slovakina ohjelmat MTV3 ja MTV3+ -kanaville. Tiukat työpäivät edessä. Nyt katsomaan miten kotimme rakennustyömaa edistynyt ja sitten nukkumaan.

Kommentit