Sunnuntai, 09.11.2008

Blogi, sunnuntaina 09.11.2008

Hyvää Isänpäivää tietenkin erityisesti omalle isälleni tänään, mutta myös kaikille muille isille ja isoisille. Marraskuun toinen sunnuntai on ollut erityinen isienpäivä Pohjolassa jo vuodesta 1949 alkaen ja jo sitä ennen perinne sai alkunsa Yhdysvalloista. Päivä toki vaihtelee hieman ympäri maailmaa ja itseasiassa kesäkuun kolmas sunnuntai taitaa olla yleisin muistamisen ja juhlisen päivä isille. Toisaalta eikös se ole hieno juttu, että isiä muistetaan ympäri vuoden eri maissa ja tietenkin me voisimme ja varmaan niin meistä moni tekeekin, että emme vain kerran vuodessa ole kiitollisia isillemme vaan osaamme arvostaa ja kiittää heidän työtään useamminkin. Mutta tänään siis erityisesti kiitokset rajoista ja rakkaudesta ja välittämisestä.

Päivä kuluu siis tänään vapaapäivän merkeissä ja perinteinen isäinpäivän lounas ja sen semmoista. Sitten illalla hieman töitäkin kun kokoonnumme Lopella puolueiden väliseen ensimmäiseen luottamushenkilöpaikkaneuvotteluun kunnantalolle. Mutta nyt ajatukset isään.

….

Mukava rentouttava päivä takana. Päivällä kävimme vaarin ja Poliisi-papan sekä Pekka-enon haudoilla ja sitten mukava päivä vanhempieni luona. Hyvää ruokaa ja mukavaa joutenoloa. Juuri kotiin sitten päivän päättäneestä luottamushenkilöpaikkajakokokouksesta. Saa nähdä mitä tästä tulee. En vielä sano muuta.

Huomenna päivä kuntamme asioiden parissa. Päiväksi olen sopinut monenlaista Loppeen ja Riihimäen seutukuntaan liittyvää ja sitten kolmesta eteenpäin kokouksia. Kaiken kaikkiaan huomenna viisi eri kokousta ja niistä yksi valtuustonkokous ja toinen ylimääräinen kunnanhallitus. Huomenna muuten kello 18.00 haastattelemme kunnanjohtajaehdokkaitamme valtuustokokouksessa. Koulukeskuksen ruokasalissa pidettävä kokous on valtuustojen tavan mukaan kaikille avoin eli jos uusi kunnanjohtajamme kiinnostaa niin tervetuloa kuuntelemaan. Mielenkiintoinen päivä luvassa.

Kommentit