Sunnuntai, 09.04.2006

Blogi, maanantaina 10.04.2006

Maanantai ja uusi viikko. Aamu alkoi tällä kertaa puuhommilla. Isän kanssa menimme mökille ja Siivosen Arto toi polttopuita. Klapit kuivumaan ja sitten vielä hieman suojasin havuja. Kevään aurinkopäivät havuille pahimpia ja nyt ne saivat hieman valosuojaa ettei aurinkopolta.

Nyt töihin. Tänään hieman toimistotöitä, mutta myös kansanedustajaehdokkainen jäsenäänestyksen taustatyötä. Illalla pidämme asian tiimoilta kokousta, sillä huomenna alkaa jäsenäänestys, missä valitaan ehdokkaat Hämeen Kokoomuksen alueelta. Riihimäen seudun paikkaa tavoittelee kolme ehdokasta ja lisäksi yksi nuorten ehdokkaan paikkaa. Tässä joukossa pitää olla ykkönen ja sen eteen nyt teemme yhdessä töitä. Eilen asiaa alustettiin Riihimäen ja Hausjärven suunnalla muutamien tukihenkilöiden kanssa. Toivotaan parasta. Pidetään peukkuja.

Päivä jälleen takana. Tänään siis ohjelmassa oli paljon kansanedustajien jäsenäänestykseen liittyviä asioita. Päivällä postitusten ja painojen sopimisia ja mainosten viimeistelyä. Sitten kun materiaalit olivat valmiina niin palaveerasimme Riihimäelle muutaman tukijan kanssa. Kävimme läpi mainosmateriaalia illan tilaisuutta varten. On hienoa, että Riihimäeltä on näin suuret joukot mukana yhteisissä talkoissa. Onko koko seutukuntamme etu puhaltaa yhteen hiileen ja siihen näyttää nyt olevan hyvin tahtoa. Kiitos siitä.

Hyvästä tahtotilasta kertoo myös tukiryhmän jatkuva kasvu. Tänään tukijakseni ilmoittautui opetusneuvos Lasse Österdahl. Hänet tunnetaan seutukunnalla pitkäaikaisena lukion rehtorina ja opettajana, mutta myös arvostettuna ja osaavana pitkäaikaisena luottamushenkilönä. Kun tuossa olin seuraamassa yhtenä kertana Riihimäen valtuuston kokousta niin Lassekin oli paikalla ja aina silloin tällöin tapaamme. Joulu pöydässämme Lasse on aina puheenaiheena. Ai miksikö? No siksi, että joka joulu tuon juhlapöytää purkin Lasselta ostamaani Riihimäen Leijonien kotisinappia. Viime jouluna kun herkkua hain niin Lasse ei ollut paikalla, mutta terveiset menivät perille.

Kiitokset siis Lasselle jo tässä vaiheessa arvokkaasta tuesta. Kokemuksen tuomaa tukea ja neuvoja varmasti tarvitsen. Tästä tuesta toinen hyvä esimerkki on Riihimaan Ramu, jonka kanssa tiuhaan olen yhteydessä. Viimeksi muuten tänään. Niin ja useampaan eri otteeseen. Ramulta saa aina arvokkaita neuvoja ja ohjeita. Kokemus näkyy ja näkemystä löytyy.

Ylipekan Mikan kanssa myös kävin läpi materiaaleja ja keskustelimme jäsenäänestyksestä. Oli mukana Satukin.

No, päivä meni siinä ja sitten illalla kokoonnuimme vielä talkoisiin ja kokoukseen. Väkeä oli mukavasti paikalla ja viitisen sataa kirjettä saimme valmiiksi postitusta varten. Huomen aamulla merkit paikalleen ja kirjeet matkaan. Tämän meidän tekemän postituksen lisäksi vielä Päijät-Hämeessä lähteen reilu 500 kirjettä yhteistyössä. Jaamme hieman postituskuluja ja näimme saamme jakelun aikalailla kattavaksi. Ja toisaalta olen sitä mieltä, että lopulliselle ehdokaslistalle pitää saada monipuolinen ja laaja edustusalueeltamme maantieteellisesti kuin myös ehdokkaidenkin kannalta. Toivotaan, että listasta tulee vahva ja se tuo meille sitten voiton ensi vuoden maaliskuun vaaleissa. Ainakin henki näyttää nyt hyvältä.

Illan jälkeen vielä nopeasti olin yhteyksissä muutamiin tukijoihin Riihimäelle puoli kymmenen jälkeen ja nyt kotona. Kello on 22.18 ja on aika vetäytyä vällyjen väliin.

Vielä lopuksi kiitokset kaikille talkoolaisille ja hengessä mukana olleille. Kivalta tuntui ja tuntuu.

Kommentit