Sunnuntai, 06.09.2009

Blogi, sunnuntaina 06.09.2009

Vaalisunnuntai siis tänäänkin. Tänään kuntavaalit uusitaan Kauniaisissa, Karkkilassa ja Vihdissä. Muistakaahan siellä äänestää ja me seuraamme suurella mielenkiinnolla ympärimaan miten vaalit menevät. Illalla tiedämme.

Itse suuntaan tänään Ahveniston upealla moottoriradalle. Lupasin ystävälleni tarttua siellä tänään kauden loppuhuipennuksessa myös mikinvarteen ja täytyy myöntääkin, että on hieno saada aina välillä tällaisiakin kutsuja. Upea finaalipäivä Rata-SM:ssä siis edessä ja katsotaan mennäänkö kilpailut sadekelinrenkailla.

Tänään hieno päivä Ahveniston Moottoriradalla päätökseen. Täytyy olla todella iloinen, että Appara sai jatkoa ja yhteiselo uusin pelisäännöin voi jatkoa vaikka rata onkin tänäpäivänä lähes keskellä kaupunkia. Itse olen aina puhunut tuon puolin ja toisin tapahtuvan jouston puolesta ja onneksi tällainen malli voittikin uuden ympäristöluvan kanssa. Moottorirataa on kehitetty hyvällä tavalla Pertti Kurki-Suonion johdolla ja toivotaan, että tulevaisuudessa sitä voidaan kehittää edelleen eteenpäin mm. niin, että äänet vaimenevat ympäristöön entisestään. Siihen on olemassa erilaisia vaihtoehtoja ja mm. rakennukset ja myös ympäristörakentaminen antaa tähän hyviä mahdollisuuksia. Mutta tänään siis hieno SM-Ratakauden päätös Ahvenistolla ja erityisen iloinen olin siitä miten paljon nuoria juniorikuljettajia mm. Formula Fordeissa ja erityisesti Formula Renaultin kilpailulähdöissä radalla saatiin. Tulevaisuutemme siis näyttää hyvältä Räikkösten ja kumppaneiden jälkeenkin.

Tänään olemme saaneet jännittää myös kolmen kunnan uusintavaaleja. Juuri soittelin tuossa viime hetken tunnelmia ja jo puolen tunnin kulutta saamme ennakkoäänet tietoon. Pidetään peukkuja. Huomenna sitten päivä talousalueen asioiden parissa ensin Talousaluetoimikunnan kokouksessa ja sitten illalla kotikuntani kouluverkkoselvityksen infotilaisuuden parissa. Mielenkiintoista kuulla mitä ryhmä on saanut aikaiseksi ja millaisen esityksen he tekevät. Asia ei tule olemaan helppo.

Kommentit