Lauantai, 05.09.2009

Blogi, lauantaina 05.09.2009

Huomenta Suomi. Tänään uusi päivä ja Karkkilaan heti aamusta. Lupauduin eilen vielä käyttämään tämänkin päivän kunnallisvaalien uusintakierrokselle ja Karkkilassa oli helppo ja ilo lupautua, sillä siinämäärin innokasta ja aktiivista tuo heidän vaalityönsä on. Ehdokkaat ovat tehneet upeat kampanjat eikä se ole haitannut menoa, että edellisistä vaaleista ja vaalityöstä on aikaa vain tuon vajaa vuosi. Näyttää siltä, että ainakin kokoomuslaisten into on sen kuin vain kasvanut.

Tänään lauantaina jatkamme kampanjointia Karkkilan kokoomuslaisten ehdokkaiden kanssa K-Marketilla. Paikalle on tänään tulossa aamusta kello 10-11 myös puolueemme puheenjohtaja Jyrki Katainen ja kokoomusnuorten aktiivi ja nyt syksyllä myös nuorten puheenjohtajistoon pyrkivä Ilkka Sasi. Tervetuloa siis lohikeitolle ja keskustelemaan.

Tänään sitten iltapäivä ja ilta menee Lopen Laakan 15-vuotisjuhlallisuuksien parissa. Laakan salibandy täyttää 15 vuotta ja tarkoitus mennä tänään katsomaan poikien 15 vuoden takaisen alkuperäisjoukkueen peliä vastaan tämänpäivän pelurit Lopen Elmolaan ja illalla yritämme ehtiä ainakin joksikin aikaa myös iltajuhlaan. Mukava nähdä näitä kavereita joiden kanssa tuli ja tulee vietettyä aikaa aika paljonkin. Taisin viisi kuusi kautta pelejä juontaakin ja tehtiinhän me joskus yksi elämäni ensimmäisistä tv-tuotannoistakin poikien kanssa juuri salibandystä. Toivotaan, ettei sitä tarvitse tänään ihastella 🙂

….

Tänään hieno päivä Karkkilassa. Yllätykseksemme mikään puolue ei enää katsonut tarpeelliseksi kampanjoida ja olla äänestäjien tavattavissa ja ehkä osaksi senkin takia meidän kokoomusteltalla riitti kuhinaa ja väkeä koko päivän. Oma huippu oli luonnollisesti silloin kun Jyrki Katainen paikalla oli, mutta tasaisesti aamuvarhaisesta aina iltapäivään asti väkeä teltallamme kävi ja lohikeitto, kahvi ja juttuseura teki kauppansa. Olin tänään itse nyt kolmannen kerran näiden vaalien alla Karkkilassa ja näin olen saanut paljon uusia tuttuja ja ollut kiva myös huomata se miten väki on tullut myös minua varta vasten tapaamaan ja juttumaan mm. koulu- ja kunta-asioista. Totesinkin kaikille, että vaikka eri vaalipiiristä olenkin niin minuun voi aina jatkossakin olla yhteyksissä ja muutamista asioista jo sovimmekin jatkotyöstämisiä ja keskusteluja.

Karkkilasta sitten Riihimäelle ja sieltä Lopella Lopen Laakan salibandyn 15-vuotisjuhlaotteluun Elmolaan. Juuri peli päätökseen ja AllStars korjasi voiton alkuperäisjoukkueestamme. Hieno tunnelma sielläkin. Nyt iltajuhlaan ja huomenna Ahveniston moottoriradalle.

Kello juuri kaksitoista ja Lopen Laakan juhlista kotiin. Emme olleet kuin tuon virallisen osuuden juhlissa eli lupautunut lukemaan salibandyn historiikin ja tottaki oli mukava olla mukana illallisbuffeella ja myös palkintojenjaossa. Olin yllättynyt upeasta kunniakirjasta jonka sain vuosien työstä Laakassa ja erityisesti nyt siis salibandyn eteen. Totesin kuitenkin, että taidan itse olla enemmänkin kiitollisuudenvelassa siitä kaikesta mitä seura on minulle antanut ja mitä olen oppinut jne. Toisaalta vielä se ystävien ja kavereiden määrä mitä tämän kautta on tullut on korvaamaton. Kiitos. Mutta huomenna aikainen lähtö töihin joten nyt jo kiireellä nukkumaan.

Kommentit