Sunnuntai, 06.06.2010

Blogi, sunnuntaina 06.06.2010

Nyt tässä uppoutuneena huomisen kunnanhallituksen listaan. Itse siis istun myös nuo kunnanhallituksen kokoukset. Valtuustonpuheenjohtajat aina kutsutaan kokouksiin ja olen katsonut sen tärkeäksi osaksi tätä kuntatyötä. On hyvä, että valtuustonpuheenjohtajana tiedän mitä kunnassa juuri kullakin hetkellä päätettävissä ja kunnanhallitus siihen ja keskusteluun myös ehdottomasti paras paikka. Lautakuntien työtä tulee sitten seurattua pääasiassa esityslistojen kautta, jotka löytyvät meidän kunnassa aina etukäteen kaikkien saatavana netistä. Huomenna illalla siis jälleen kh:n kokous ja meidän kokoomusryhmässä ollut jo pitkään tapana aina kokoontua myös kh:n ryhmäkokoukseen ja niin teemme huomennakin. Se myös erinomainen paikka taustakeskustelulle ja yhteisten linjojen etsimiselle. Hyvä yhtenäinen ja yhteen hiileen puhaltava ryhmä onkin politiikassa erittäin tärkeää. Itseasiassa ainoa tapa saada myös asioita eteenpäin ja aikaiseksi. Siksi ei koskaan liian usein kiitä omaa porukkaa siitä, että riitoja ja ristivetoa ei ole vaan avointa ja hyvää keskustelua. Siitä olen meidän Lopen Kokoomuksessa eniten tyytyväinen ja iloinen.

Huomenna hallituksessa esillä nippu kaava-asioita, liikenteen tulevaisuutta, kunnan henkilöstöön liittyviä asioita useammaltakin eri sektorilta ja myös kilpailutuksia tällä kertaa mm. palveluliikennettä, mikä onkin maalaiskunnan toimivuuden kannalta kultaakin arvokkaampi juttu. Ja näkyy kuntamme myönteinen kehitys ja kasvu muussakin kuin kaavoituksessa. Huomennakin todennäköisesti lisäämme hieman työntekijöitä ja tätä kautta ryhmiäkin jälleen päivähoitoon eli kasvua kasvua. Ja loppupelissä aina sellainen kunta pärjää.

Mutta huominen päivä pitää sisällään myös Hämeenlinnan Työsilta HäTy ry:n tilaisuuden Hämeenlinnan torilla ja itse olen siellä puhumassa ja paikalla kello 12-13. Ja mahtuu päivään myös hieman Hämeen Kokoomuksenkin asioita eli monenmoista.

Mutta tämä sunnuntaikin jo kohta eletty. Päivän aloitin auringonpaisteessa hieman ulkosalla puuhaillen ja juuri piipahdimme kummitytön 5-vuotissynttäreille. Ovat ne aikamoisia. Ihastuttavia. Mutta huomenna jatketaan. Uusin kujein.

Kommentit