Sunnuntai, 06.03.2011

Blogi, sunnuntaina 06.03.2011

Hyvää laskiaista kaille! Tänään nautitaan upean talven riemuista ja lumesta. Pulkkamäkeä, hernerokkaa ja hyvää tunnelmaa. Eikös se laskiainen ole niistä tehty. Ja laskiaispullien tahmaisista sormista tietenkin.

Tänään aamusta pulkan kanssa suuntaan Hämeenlinnaan. Aulangon Ulkoilumajalla on perinteinen laskiaistapahtuma ja siellä hyvä tunnelma ja paljon ystäviä ja tuttuja mukana. Tervetuloa siis mukaan! Itse olen siellä kello 11-12.30. Sitten iltapäivällä menemme porukalla Riihimäen mäet kokeilemaan. Nähdään siis talven rieumuissa.

Uudet vaalisivuni ovat keränneet aivan huikeat kävijämäärät. Välillä hieman tökkineetkin ruuhkan takia, mutta toivottavasti olette sivuille päässeet. Täältä Timo Heinonen eduskuntavaalit 2011 -sivuilta löytyy siis laaja vaaliohjelmani Linjanvetoja tulevaisuuteen. Siellä on kymmeniä mielenkiintoisia Suosittelijoita eri puolueista ja eri elämän aloilta. Kannattaa kurkata. Siellä on myös koko ajan kasvava julkinen tukiryhmä, johon päättyvän viikon aikana jälleen yli sata uutta tukijaa, komppaajaa.

Tukiryhmään eilen illalla ja tänään aamulla liittyneitä:

Paavo Kassari, yrittäjä, Loppi
Asko Salo, Topeno, Loppi

Liity Sinäkin!

Upea päivä takana. Oli niin makea vetäistä aamulla toppahousut jalkaa ja pipo päähän ja jättää kravatit naulaan. Laskiainen on niin mun juttu varsinkin tällaisessa säässä. Tänään ensin tuhti parituntia mäen laskua ja ulkoilua Aulangon hiihtomajalla yhdessä Hätilän Kokoomuksen toimijoiden ja tekijöiden kanssa. Väkeä oli parkkipaikalta lähtien ruuhkaksi asti, mutta onneksi sentään laduilla ja mäessä mahtui temmeltämään. Voi sitä iloa ja naurua. Melkein taisi raittiin ilman myrkytyksen siinä Salosen Aatoksen kanssa pulkkamäessä telmiessä. Pojat on poikia.

Sitten Riihimäelle vielä syömään ja Leijonien Lasten Talvitapahtumaan. Viime vuonna olimme paukku pakkasessa, mutta nyt mukava auringonpaiste ja ihmisiä aivan hirveesti liikkeellä. Ja olihan sitä nähtävääkin paloautoista ihka-aitoon napakelkkaan ja Viestirykmentin telakuorma-autoihin. Hieno tapahtuma ja paljon tuttuja liikkeellä. Vuodesta toiseen sellainen juttu mitä odottaa. Sinänsä vaan tällä kertaa harmi, että meidän kotona hieman vatsatautia ja ulkoilu jäi heiltä väliin. Sellaista se elämä joskus on.

Tukiryhmään liittyi:

Janne Nordström, Riihimäki

….

Tänään mielenkiintoinen sunnuntai-illan päätös. Politiikkona olen ollut väärässä puolueessa tullakseni tutuksi poliittisten iltalypsejen kanssa, mutta tänään aito ja oikea iltalypsy tuli koettua. Ystävieni maitotilalla pääsin näkemään mitä maitotilan arki on tämän päivän Suomessa ja mielenkiintoinen ilta olikin. Salmelan tila Lopen Pilpalassa on kooltaan maamme keskiarvoa ja mukavan kodikas paikka muutenkin. Ja onhan minulla navetassa ollut jo kohta pari vuotta oma FB-kummilehmäkin. Aikanaan facebookissa jännitimme sen syntyä ja silloin nimenkin päätimme facebookissa. Huippuhan hänestä tuli ja onkin aikamoinen huippu muutenkin. Tila odottaa kummitytöltäni paljon. 

Salmelan lypsytilan visiitti oli kyllä todella mielenkiintoinen kokemus. Paljon ajankohtaisia asioita tuli läpikäytyä ja niihin tulen palaamaan ja samalla myös kotikunnankin ajankohtaiset asiat. Sielläkin monenlaista tapahtumassa.

Mutta nyt ilta kotona ja vaikkapa hieman lehtiäkin selaillen. Eilen jo sain kahlattua toiseen kertaa läpi huomisen kunnanhallituksen listan ja tänään vielä kävimme hieman sitä läpi. Pitäisi olla aikalailla selkeä lista vaikka isoja asioita onkin. Muutamaa juttua täytynee vielä hieman keskustella mm. varhaiskasvatuksen siirtoon sivistystoimen alaisuuteen liittyen. Katsotaan se huomenna mallilleen.

Huomenna kuitenkin ennen sitä paljon kaikenlaista. Aamusta Janakkalaan ja siellä Turenkiin ja sitten Riihimäki ja kampanjaa ja töitä sopivassa suhteessa.

 

Ja tukiryhmään vielä illalla:

Jonna Veteläinen, myyjä, Hämeenlinna
Heikki Veteläinen, myyntijohtaja, Hämeenlinna. 

 

 

Kommentit