Sunnuntai, 03.08.2008

Blogi, sunnuntaina 03.08.2008

Näin uuteen päivään. Nyt vielä kolme erikoiskoetta ja sitten kaikki selvää Suomen MM-rallissa. Pian olemme viisaampia. Palataan.

Kello 17.44 ja nyt kotona Lopella. Pitkä viikonloppu Jyväskylässä näin ohi ja paljon nähty ja koettu. Ainoa valitettava asia oli se, että Mikko Hirvosen loppukiri ei tällä kertaa riittänyt voittoon vaikka vielä tänään mies tekikin hyvän hyökkäyksen. Hopea ei kuitenkaan ole häpeä ja MM-sarjan kärkipaikka säilyi edelleen. Myös Jari-Matti Latvala näytti taitojaa superrallisäännön turvin ja kun tänä vuonna ei veikkaukseni JM:n voitosta kotikisassa osunut nappiin niin uusin veikkauksen nyt heti ensi vuodelle. Tuotantoautojen puolella Juho Hänninen ajoi upeasti voittoon ja nousi MM-pisteissä kakkoseksi ja toinen sellainen tulevaisuuden nimi ja tämän kisan väläyttäjä oli lammilainen Matti Rantanen joka ajoi elämänsä ensimmäisessä WRC-kilpailussa heti MM-pisteille. Ei niitäkään miehiä montaa ole. Kaksi varteenotettavaa seuraamaa tehdaskuljettajaa Anton Alenin rinnalle kärkkymään. Tulevaisuus näyttää siis hyvältä.

Jyväskylän viikonloppuun mahtui myös lukuisa määrä tapaamisia ja hyviä keskusteluja. Esillä mm. nyt julkistettu valtion talousarvio joka keräsi paljon kehuja ja kiitosta sekä luonnollisesti kuljetusalan ja liikenteen kysymykset. Mielenkiintoisia näkemyksiä ja ajatuksia sain ja niiden parissa jatkamme työtä.

Niin ja vielä lopuksi kaksoiolennolleni Heikki Kovalaiselle onnea uran ensimmäisestä MM-osakilpailuvoitosta Unkarissa. Aikanaan kun Heikki ei vielä näin kuuluisa ollut niin lukuisissa motorsporttapahtumissa minua tultiin jututtamaan Heikkinä ja nimikirjoituksiakin pyytämään. No ei enää tänään 🙂

Kommentit