Sunnuntai, 03.07.2011

Blogi, sunnuntaina 03.07.2011

Tervetuloa tänäänkin Lopelle tai tänään jos ette eilen ehtineet. IX Krouvin Kyläpäivät jatkuvat Joentaan kylässä ja teemana siis kotirintama- ja pula-aika. Kannattaa tulla kauempaakin. 

Itse tänään suuntaan Hyvinkäällä iltapäivällä Jokamiesluokan SM-kisoihin. Hieno tapahtuma luvassa ja huikeasti väkeä. Ja tiukkaa taistelua. 

Tänään siis vapaapäivä ja helteinen sellainen. Suuntasimme Hyvinkäälle jokamiesluokan SM-kisoihin ja olikin mukava nähdä jokkiskavereita jälleen. Moni heistä mm. mestari Antti Harjukin olivat tukemassa mua eduskuntavaaleissakin ja tämän porukan kanssa on tullut paljon touhuttua vuosien aikana. Esimerkkinä nyt vaikkapa kymmenet jutut MTV3:lle Motorforumiin ja erikoislähetykset samalle kanavalle aikanaan. Hienoja muistoja. Mutta tänään siis tämän vuoden mestaruustaisto Hyvinkäällä ja mestariksi juurikin siis Harjun Antti. Nuori ja kova jätkä vetämään ja vuorovuosin kaverukset Harju ja Jonttu Rajala ovat näitä kisoja hallinneet. Nyt Harjun vuoro viedä Rajalalta ykköset autonovista. ONNEA siis Antille!

Hyvinkään UA järjesti hienon tapahtuman ja väkeä oli hellesäässä mukavasti liikkeellä. Ja oli muuten pitkästä aikaa aikalailla mageeta olla myös paikalla vain ns. jokkisturistina eli nauttimassa penkalla kisasta. Ja tapahtumia riitti.

..

Nyt kesällä yritän hieman pitää täällä blogissakin kevyempää linjaa. Eli tällaiset vapaapäivät mennään lyhyesti ja osa päivistä kuvin. Mutta tottakai tässä työssä seurataan koko ajan mitä tapahtuu maailmalla ja mitä Suomessakin ja varmasti tässä kesän aikana tulee kommentoitavaksi myös Euro-asioita ja muitakin. Nyt vain pitää vaatia ja seurata, että valtiovarainministeri Jutta Urpilainen on tarpeeksi tiukka EU-neuvotteluissa eikä tule antamaan periksi yhdessä sopimistamme Kreikan lainatakuista. Ilman niitä ei lisälainaa pidä enää antaa ja siitä Urpilaisen nyt huolehdittava.

 

Kommentit