Sunnuntai, 03.04.2011

Blogi, sunnuntaina 03.04.2011

Tänään järjestämme jälleen jotain aivan uutta ja erilaista. Nostamme kampanjassamme esille matkailun merkityksen Suomelle, mutta myös suomalaisen korkean osaamisen ja käsityön ja sunnittelu- ja ompelutyön. Eli luvassa on aivan ainutlaatuinen Muotia ja Kevättä -tapahtuma Lopen Kartanoputiikki Punaisessatuvassa klo 12-17. Muotinäytökset ohjelmassa kello 14 ja 16 ja lavalla nähdään mm. Heidi Kyrö esittelemässä Jukka Rintalan luomuksia ja muita putiikin tuotteita. Lapsillekin on pihalla ohjelmaa kun alpakat ovat jälleen saapuneet paikalle ja myös ilmapalloja on jaossa ja tietenkin Marskin Majan Majan Herrojen kartanopuhvetti. Tilaisuuteen on vapaapääsy ja paikalle voi piipahtaa päivän mittaan milloin itselle se parhaiten sopii. Tervetuloa katsomaan, ihastelemaan ja tekemään kauppaa ja puhumaan minun kanssani vaikkapa siitä miten Suomi pärjää huomenna.

Illalla sitten vaalipaneeli Hausjärvellä, mutta sitä ennen siis upea päivä edessä. Nähdään.

Ja tukiryhmään jälleen lisää väkeä:

605. Jani Lucenius, vanginvartija, Loppi
606. Markus Karlsson, ensihoitaja, sairaanhoitaja, Riihimäki

….

Kello 22.45 ja juuri hetki sitten Hausjärven Vaalipaneelista kotiin. Jos Lopella oli sali täynnä niin täynnä oli myös Hausjärven valtuustosali tänään. Viimeistä penkkiä myöten. Erinomainen vaalitentti jälleen ja siitä kiitos hausjärveläisille ja paneelin vetäneelle kunnanjohtaja Päivi Terävälle. Oli ilo olla mukana. Hieman kuin kotona olisi ollut.

Politiikassa tulee liian harvoin annettua tunnustusta kilpakumppaneille. Tänään haluun sen kerran tehdä. Olen tässä kampanjan aikana saanut tutustua paneeleissa SDP:n janakkalaiseen Satu Koskelaan. Hän on demarina vakuuttanut minut. Todella korkea asiaosaaminen, hyvä taito tuoda asiat ja mielipiteet esille ja ainakin näiden kokemusten perusteella henkilö joka pystyy hyvään yhteistyöhön. Ja sitä muuten tässä politiikassa tarvitaan ja varsinkin meidän Hämeen asioiden hoidossa aina yli puoluerajojen. Mutta voisin tässä lainata ystävääni Ben Zyskowicziä tai häntä mukaillen todeta, että ”kun eduskuntaan Hämeestäkin valitaan joka tapauksessa pari demaria niin miksi ei valittaisi siis hyviä”. Enka muuten ole ainoa joka muista puolueista on Satu Koskelaa kehunut ja siksikin uskallan sen julkisestikin tehdä. Eli jos mietit, että SDP on puolueesi ja haluavat heitä nyt väen vänkää 🙂 äänestää niin kurkkaapa ja tutustu Satu Koskelaan: Satu Koskelan nettisivut.

Mutta tottakai me nyt kokoomusta äänestämme. Eikö vain. Mutta jos joku.

Mutta päivän kohokohta oli kyllä monta sataa ihmistä Lopelle koonnut Muotia ja Kevättä -tapahtumamme ja siis vain ihan vähän politiikkaa. Kartanoputiikki Punainentupa järjesti yhdessä Jukka Rintalan, Leena Sarven, Matti Vaskelaisen ja Majan Herrojen Teuvo Zettermanin ja Heikki Kujansuun kanssa minulle upean erilaisen vaalitapahtuman ja se todellakin kannatti. Väkeä ympäri Hämettä paikalla ja esillä paljon ajankohtaisia asioitakin keskusteluissamme ja puheessani nostin esille oikeastaan vain sen, että meidän pitää Suomessa turvata tulevaisuudessakin korkea osaaminen ja mm. käsityötaidot ja käsityöyrittäjyys ja mm. ompelijantyö sekä tietenkin paikan hengen mukaan nostatin hieman esille myös matkailuelinkeinonkin valtavia mahdollisuuksia. Mutta kuvia tapahtumasta on valtavasti. Jos sinulla on Facebook niin näet kuvat sivuillani siellä ja lisään huomenna tänne osan. Ne kertovat tästä erilaisesta tapahtumasta eniten. Kiitos teille kaikille.

Huomenna aamusta Forssaan ja sitten Hattulaan, Hämeenlinnaan ja Riihimäelle.

Kommentit