Maanantai, 04.04.2011

Blogi, maanantaina 04.04.2011

Nyt se sitten alkoi. Kampanjamme tv-mainos pyörähti käyntiin ja spotteja tulee kaiken kaikkiaan yli 130 MTV3:lta. Pari erilaista mainosta siis käytössä ja toisessa mm. paljon autenttista kuvaa eduskunnasta niin istuntosalista kuin käytäviltä ja eduskunnan legendaarisesta kahvilastakin. Toisessa sitten hieman jotain hauskaakin. Kurkatkaapa.

Tänään kampanjamme liikkuu myös muuallakin kuin tv:ssä. Aamukahvit tänään Lopella sitten kampanjan Kokoomus Kuuntelee -tilaisuus Forssan Kahvila Pikku-Antissa klo 11-13 ja sen jälkeen Hattula, Hämeenlinna ja Riihimäki. Illalla vielä hieman iltatunnelmiakin Riihimäellä yhdessä Riitta Takalan kanssa. Vauhdikas päivä siis tulossa.

….

Kello 22.06 ja hetki sitten kotiin. Tänään kampanjapäivä huipentui Riihimäellä Timo´s Coffeessamme Riihimäen seudun kokoomuslaisiin iltamiin. Paikalla siis kokoomuksen alueen ehdokkaat eli Takalan Riitta ja minä. Väkeä hienosti liikkeellä ja hyvää keskustelua ja yhteenhiileen puhaltamista. Uskon, että teemme erinomaisen tuloksen. Oman lisän iltaansa toi loppilainen musiikin monitoimimies JP Ruuskanen. JP tänään viulunsa kanssa tunnelmoi ja soitteli iltamahengessä toivemusiikkiakin. Onnistunut ilta.

Mutta vähintäänkin yhtä onnistunut oli Vorssan Päiväkahvit. En uskaltanut odottaa tällaista väenryntäystä Forssan Pikku-Antti kahvilaan. Tilaukseni paukkui samantien ja lisää pasteijaa ja kahvia kannettiin pöytää kun väkeä tuli aina vaan lisää. Ja mikä parasta paljon uusia ja paljon sellaisia jotka vartavasten tulivat tänään minua moikkaamaan ja tapaamaan. Ääniä on kuulemma Forssasta ja Forssan seudulta tulossa hyvin. Ja sehän sopii minulle. Tukiryhmäänkin osa tuli liittymään ja muutamien matkaan myös esitenippuja postilaatikko laputukseen. Tuntuipa hyvälle tällainen aktiivisuus ja into. Ja hauska oli myös se miten useampi entinen loppilainen tai Lopelta kotoisin ollut tuli juttusilla käymään ja yksi forssalainen vanha herra totesikin kahvin jälkeen, että ”hyvää oli kuin Lopen likan pusut”. Kuulemma niin nuorena pruukasivat sanoa kun tansseissa kävivät. Aika velikultia.

Forssassa myös muutama erinomainen tärppikin vaaleihin ja myös muutama ajankohtainen asia. Ensin K-Marketin talon uuden apteekin apteekkari kävi juttusilla. Tervehtimässä täyskaimaansa. Totesimmekin, että hyvä, että apteekkari Timo Heinonen hoitaa flunssan ja muut kivut ja kansanedustaja Timo Heinonen sitten muut. Mutta iso asia oli tänään pitkä keskustelu muutaman yrittäjän kanssa nyt voimaan tulleesta ns. käännetystä alvista rakennusalalla. Kukaan ei kuulemma tiedä eikä osaa neuvoa miten asian kanssa pitäisi toimia ja tänään otimmekin suoraan puhelinyhteyden Pikku-Antista valtiovarainministeriöön ja nyt pitäisi lisäohjeistusta lähteä mm. verottajalle. Näin siis asiat hoituvat kun niistä viestiä tuodaan.

Forssan ja Riihimäen välissä sitten Ylen Ajantasan haastattelu radioon ja sen jälkeen kampanjaa Hämeenlinnasta Hattulaan. Onnistunut päivä siis sateesta huolimatta.

Huomenna jatkamme aamusta Hämeenlinnan kuukausimarkkinoilla ja sitten Kärkölän senioreiden tilaisuuteen ja illalla Ylen Suureen vaalitenttiin kokoomuksen edustajaksi Verkatehtaalle. Hieno juttu.

 

Tukiryhmään liittyneitä:

607. Merja Vainio, agronomi, opettaja, Forssa

608. Viljo Vainio, lääkäri, eläkeläinen, Forssa

609. Eini Saapunki, lähihoitaja, Riihimäki

610. Olavi Korpisaari, maa- ja metsätalousyrittäjä, Hausjärvi

Kommentit