Lauantai, 02.04.2011

Blogi, lauantaina 02.04.2011

Linjantukijat. Eduskuntavaalien 2011 tukiryhmäni kasvaa huikeaa vauhtia. Eilen palkitsimme Riihimäen Vaalikahvilassa ryhmän 500. jäsenen janakkalaisen Heidi Mäensivun. Ja eilisen illan ja aamun aikana täyttyi jo 600 tukijankin joukko. 

598. Harri Nykänen, Riihimäki
599. Riitta Nykänen, Riihimäki
600. Sanna Puolakka, osastonhoitaja, Janakkala, Tervakoski
601. Pasi Mäensivu, LVI-yrittäjä, Janakkala 

Eli tukiryhmämme 600. tukijakin tulee Janakkalasta, Janakkalan Tervakoskelta, Sanna Puolakka. Onnea Sannalle ja palkinto odottaa sinuakin. Pieni muistaminen. Itseasiassa aika upea juttu, että kun 500. tukija oli Janakkalasta niin myös 600. tukijakin on samasta kunnasta. Se kertoo itseasissa siitä, että Janakkalassa on hieno noste päällä ja tukijoita ja kampanjan tekijöitä tulee sieltä koko ajan lisää mukaan. Tälläkin viikolla muutama yrittäjä soitti ja halusi autoihin mainoksia ja yhden maanviljelijän pelto sai ison mainostaulun ja postilaatikoihin jaettavia esitteitäkin meni jakoon talkooväen kautta nyt 700. Hieno juttu.

Tukiryhmässä on kuitenkin vieläkin tilaa 🙂 Eli tervetuloa mukaan komppaamaan: Liity Tukiryhmään.

….

Vauhdikkaasti siis uusikin päivä käyntiin. Tänään kampanjakaravaani kulkee aamusta ensin Kärkölään kello 10 ja sitten sieltä Hämeenkosken Korvakahvilalle kello 11.30. Tervetuloa mukaan!

Iltapäivällä sitten suuntaamme suuren huutosakin kanssa Forssaan salibandyotteluun. Lopen LFT:n 96-pojat pelaavat paikasta SM-sarjan mitalipeleihin. Täältä tulee pieni ja sisukas Loppi!

….

Kello 21.26 ja hetki sitten kotiin. Palaan päivään vielä hieman myöhemmin, mutta tukiryhmään liittyneet avattuna tässä tältä illansuulta: 

602. Eero Torttila, riistakonsultti, Janakkala
603. Eeva-Liisa Kummola, yrittäjä, eläkeläinen, Janakkala, Tervakoski
604. Pekka Kummola, henkilöstöasiainhoitaja, eläkeellä, Janakkala, Tervakoski

…. 

Kello jo 22.40 ja tässä ammattinyrkeillyn parissa iltaa. Robert Helenius kovanpaikan edessä, mutta ainakin nyt näyttää ainakin hyvältä. Mutta päivään mahtui siis tänään hieno kiertue. Ensin Päijät-Hämeeseen yhdessä Lulu Riikosen, Wilson Kirwan, Timo Saviniemen ja Arto Viljasen kanssa. Aamusta ensin Kärkölässä ja sitten jatkoimme Hämeenkoskella Koskikartanon Kahvila Korvassa. Juttukavereita oli ja mukava oli myös tavata jälleen paikallisia kokoomusaktiivejakin. Esillä myös kampanjamme eri aiheet ja painotukset ja myös kuntapolitiikka monestakin eri kulmasta. 

Sitten Hämeenkoskelta Riihimäelle ja Riihimäen Vaalikahvilalle. Sielläkin ennätysvilkas lauantai ja väkeä oli ollut aamusta asti hyvin liikkeellä. Myös iltapäivällä ja paikalla kävi enemmänkin vahvoja alueemme kokoomusvaikuttajia Männyn Marjatan ja Yrjö-Koskisen Hannelenkin johdolla. Oli mukavia keskusteluja. Timo´s Coffee siis toimii hyvin ja on täyttänyt kaikki odotuksemme. Avoinna siis vaaleihin asti joka arkipäivä kello 10-17.30 ja paljon erikoisohjelmallisiakin juttuja vielä tulossa.

Iltapäivällä sitten jatkoimme vielä kampanjaa jälleen Forssassakin. En tiedä monessa päivä jo sielläkin ja joka päivä lisää tukijoukkoihinkin ja tiimiin väkeä. Ja sitten huipennuksena Lopen LFT:n 96-nuorten SM-sarjan playoffottelu Tapiolan Erää vastaan Forssan Rehti Areenalla. Huikea matsi ja makea voitto ja nyt voitot tasan ison Tapiolan ja piskuisen ja sisukkaan Lopen välillä ja huomenna illalla sitten ratkaiseva kolmas ottelu vieraskentällä. Nyt on tsemppi jätkillämme voiton myötä päällä ja huomenna jatketaan sitten voitolla eteenpäin ja mitalipeleihin. Se on muuten jymyjuttu. 8000 asukkaan Loppi on raivannut tiensä tällaiselle tasolle ja taakse on jäänyt eri kaupunkien joukkueet yksi toisensa jälkeen. Nostan hattua ja kiitän myös Lopen kunnanhallituksen puheenjohtajana LFT:n poikia ja joukkueen taustavaikuttajia ja tekijöitä upeasta Lopen markkinointityöstä. Parasta.

Jos LFT:n voitto sai mieleen jälleen uutta intoa niin sitä sai myös aamun Hesarin tuore Helsingin vaalipiirin gallup. Kokoomus on jatkamassa pääkaupungin selkeästi suurimpana puolueena ja mikä upeinta hyvä ystäväni ja ehkä voisin sanoa oma tiimiläisenä Fatbardhe Hetemaj on kovaa vauhtia menossa näiden gallupien valossa läpi eduskuntaan. Tässäkin kyselyssä Fade jätti taakseen joukon istuvia kansanedustajia ja on noussut Helsingin poliitikkojen joukossa selkeää kärkiryhmään. Gallupit kuitenkin kertovat vain menneestä. Nyt on tehtävä työ hyvin ja tänään jo Faden kanssa jälleen taustapuhelun kävimme. Ihana auttaa hänenlaista huippua uralla eteenpäin. Uskon, että tekee historiaa.

Myös meille Hämeeseen tänään tuore ESS:n gallup. Se lupaa kokoomukselle vaalivoittoa ja selkeästi suurimman puolueen asemaa Hämeessä. Otetaan sekin tieto nöyrästi vastaan ja jatketaan duunia eteenpäin sivuille vilkuilematta. Kova uutinen Etlarin gallupissa oli kuitenkin se, että Hämeessä kristillisten kannatus on laskenut jo niin paljon, että tällä tahdilla ei puolueen puheenjohtaja Päivi Räsäsenkään menisi läpi. No katsotaan mitä vaalipäivä tuo. Meillä ainakin kokoomuksessa huikean hyvä ehdokasjoukko ja useampi joka kisaa todenteolla läpimenosta. Yle nosti kärkeen Ilkka Viljasen ja minut ja sitten kansanedustaja Tuija Nurmen ja Kalle Jokisen. Läpimenosta Yleisradion mukaan kisaavat myös Lulu Riikonen ja Sari Rautio sekä Sari Niinistö ja Arto Viljanen. Noin siis nosti Yle. Mutta itse uskon, että kaikki on mahdollista. Hyviä kärkiä on meillä monta näiden Ylen nostamienkin lisäksi.

Mutta gallupit ovat gallupeja ja vasta vaalipäivä ratkaisee. Siksi nyt teemme työtä täysillä ja painamme loppuun asti.

Huomenna sitten yksi kampanjamme päätapahtumista. Järjestämme Lopella Kartanoputiikki Punaisessa turvassa yhdessä Virpi Kassarin ja Jukka Rintalan ja Leena Sarven kanssa Muotia ja Kevättä -tapahtuman. Jukka suunnitteli kampanjalleni uniikkikahvikupin ja se myös esitellään Jukan toimesta huomenna ja huikeat muotinäytökset ohjelmassa kello 14 ja 16. Tapahtuma on avoin ja ilmainen ja paikalle olette tervetulleita aina kello 12-17 välisenä aikana. Kurkatkaapa paikka: Kartanoputiikki. Ja osoite siis paikalle Leppäniementie 103.


 

Kommentit