Sunnuntai, 02.11.2008

Blogi, sunnuntaina 02.11.2008

Aamu valkenee jälleen. Tänään Virosta takaisin koti-Suomeen. Yhdeltätoista lautta yli Suomenlahden eli nyt vain aamupalalle. Tänään vapaapäivä, mutta onneksi ennen illan formuloita ehdin vielä käydä läpi hieman huomisia kunnanhallituksen aineistoja. Huomenna siis pitkä koko päivän kestävä talosuarviokokous ja myös muita asioita listalla. Mutta kohta Suomeen.

….

Huikea loppu F1:sten MM-taistelulle. Valitettavasti emme tällä kertaa saaneet kultaa emme F1:ssä emmekä rallissakaan. Sebastien Loebhän varmisti jo viidennen perättäisen mestaruutensa aamulla Suomen aikaa kun Japanin MM-ralli päättyi. Hetki sitten Lewis Hamilton trillerin päätteeksi kruunattiin formuloiden 30. ja kaikkien aikojen nuorimmaksi mestariksi. Mutta upea kausi myös suomalaisille. Pienestä maastamme kaksi kärkikuljettajaa kummmassakin sarjassa olen varma, että Kimi ja Heikki voittavat vielä – toivottavasti kumpikin ja myös JM ja Mikko rallissa.

Tänään Padasjoelta Laineen Sanna-Maria soitti ja kyseli kiinnostustani ryhtyä Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Taustakeskustelua on käyty jo jonkin aikaa kun selvisi, että nykyinen puheenjohtamme Jokisen Kalle ei enää ole käytettävissä tehtävään. Päijät-Hämeestä tuli tänään varsin kovaa tukea minulle ja tottakai se lämmittää. Olen toiminut nyt piirimme varapuheenjohtajana ja minusta pitääkin olla niin, että kakkospaikalta ollaan valmiita kasvamaan ykköstehtäviin. Olen luvannut, että olen käytettävissä jo valinnalleni löytyy tarvittavan laaja tuki. Minusta on ennen muuta tärkeää, että tehtävään valitaan henkilö jolla on vankkaa kannatusta sekä Päijät-Hämeen että Kanta-Hämeen puolella ja sen tuen haluan vielä kartoittaa. Mielenkiintoinen kutsu. Kiitos siitä lahtelaisille, padasjokelaisille, hollolalaisille ja heinolalaisille ja ketä muita sitten ryhmässä onkaan. Pidetään yhteyttä.

Tänään ehdin myös nopesti hetkeksi Pekkalan mökillä piipahtamaan. Se paikka minulle henkireikä ja hetkikin siinä miljöössä lataa akkuja. Mutta huomenna pitkä kuntapäivä ensi vuoden talousasioiden parissa. Vielä hetki niiden asioiden ympärillä ja sitten nukkumaan.

Kommentit