Sunnuntai, 02.07.2006

Blogi, sunnuntaina 02.07.2006

Sunnuntai aamuna nousin aikaisin ylös sillä työpäivä Tampereen takana Kaanaan moottoriradalla kutsui. Aamunlehdet nopeasti ja sitten menoksi. Olikin kiva lukea Hesarista, että kokoomus on ajanut nyt keskustan ja SDP:n kannatuksessa kiinni. Tulemme siis tosissaan mukaan vaalivoittotaisteluun.

Erot suurimpien puolueiden välillä ovat pienimmät kuuteen vuoteen. Erot mahtuvat kyselyn virhemarginaaliin. Jos eduskuntavaalit olisivat nyt, niin suurin häviäjä olisi keskusta.

Kaanaassa oli upea helle. Kuumaa ja kuumaa. Nuoret kuljettajat hoitivat homman kotiin. Suomenmestariksi kukitettiin Antti Harju, Joni-Pekka Rajala toinen ja kolmas Timo Koljonen. Viime vuoden Sm-kärkipari siis vaihtoi vain paikkoja. Saimme nauhalle hyvän määrän vauhtia ja kaatojakin ja ensi tiistaina koostan siitä puolentunnin Motorforumin ensi lauantaille.

Nyt kello 20.30 ja jälleen kotona. Ajattelin vielä hieman formulaa seuratessa tehdä töitä, kun Kimikin keskeytti heti avausmutkaan. Harmi.

Eduskuntavaalien tukiryhmän kampanja toimii hyvin. Tavoitteena ja teemana siis Ei päivää ilman uutta tukijaa. Kampanjan vetäjät Eeva Pyhälammi ja Marja Tarkkonen joukkoineen ahkeroineet. Ensimmäisinä päivinä uusia tukijoita tullut kivasti. Tervetuloa mukaan.

TUKIRYHMÄÄN VOI LIITTYÄ nyt siis myös PUHELIMITSE TAI TEKSTIVIESTILLÄ. Tukiryhmän numerot: 044-3821111 ja 044-3831111

Tässä tuoreimmat tukijat:

2.7:
Anne Malin, johtava tutkija, Loppi
Jaana Sillapää, lastentarhanopettaja, päiväkodinjohtaja

30.6: Lehtolan Juha , valtionvirkamies, Loppi

28.6:
Harri Hopearuoho, sairaankuljetusyrittäjä, Loppi
Sirpa Hopearuoho, sairaanhoitaja, Loppi

Kommentit