Sunnuntai, 02.04.2006

Blogi, sunnuntaina 02.04.2006

Sunnuntai ja toinen päivä huhtikuuta. Tänään ajattelin ottaa aivan rauhallisesti. Hieman tuo flunssa ja mahatauti tai joku on vielä päällä ja ehkä tekee hyvää hengähtää yksi päivä kun vapaatakin sattuu vielä olemaan.

Aamun formuloissa sattui ja tapahtui. Onneksi Kimi ei ollut tällä kertaa osallisina niissä ja sai ajaa ehjän kilpailun. Alonson voitto toki kasvatti eroa lisää, mutta vain hieman Kimin tullessa maaliin toisena. Hyvää enteili myös Kimin viimeisellä kierroksella ajama kilpailun nopein kierrosaika. Kaikki siis edelleen pitkää kautta ajatellen mahdollista.

No nyt levätään ja käytetään päivää lukemiseen. Huomenna maanantaina on mm. kunnavaltuuston valtuustoryhmien yhteinen infotilaisuus koulupuolen asioista ja sitten illalla Lope Yrittäjien 30-vuotisjuhlatoimikunnan ensimmäinen kokous. Mutta tämä sunnuntai on nyt sitten lepopäivä.

… 

Sunnuntai alkaa kääntyä jo iltaan. Huomenna jälleen paljon töitä luvassa. Päivällä hieman kunnan asioita, Häme Markkinoi seminaari Vanajanlinnassa ja illalla koulupuolen asioita valtuuston kanssa. Siihen sitten vielä omat leipätyöt niin tekemistä riittää. Nyt saunaan ja sitten katsomaan miten tanssi tähdiltä sujuu.

Kommentit