Lauantai, 01.04.2006

Blogi, lauantaina 01.04.2006

Aprillipäivää, mutta täällä kuitenkin totta 🙂

Sää hieman märkä. Loppuviikosta satanut lumi sohjoutuu ja tiet märkiä. Tänään menemme Pekkalan mökille kuitenkin ulkoilemaan. Mukaan on tulossa ystäviä perheineen ja luvassa varmasti hieno päivä. Ulkoilun ja liikkumisen riemua, hernekeittoa, makkaravalkeat ja sen semmoista.

Pekkalan talvipäivä näin vietetty. Olipa hauska ja vauhdikas lasten ja perheiden ja ystävien päivä. Mukana oli upea joukko porukkaa. Lapsia aivan hirmusti ja hernekeitto ja nuotiomakkarat maistuivat. Vaikka aamulla hieman vettä ropauttikin niin päivällä keli parani ja oli mukava ulkoilukeli. Miehet lämmittivät vielä saunakin ja päivä venyi aina illan hämärään asti.

Päivän aikana bongasimme myös vuoden ensimmäiset joutsenet. Biologian opettajani Hämeenlinnan Opettajainkoulutuslaitoksella, Raekunnaksen Martti, istutti minuun opiskeluaikana innon lintuihin ja aina niitä tulee seurattua ja kirjailtuakin. Muutenkin nuo luonnon kevään muutokset aina yhtä mielenkiintoisia. Bongaillaan lintuja ja kevään merkkejä. Kuka näkee ensimmäisenä sinivuokon?

Kommentit