StarShown Ensi-iltaan.

Blogi, torstaina 31.10.2013

Tänään luvassa varmasti syksyn paras viihdepaketti kun Jarkko Tammisen pitkään odotettu ja hiottu StarsShow saa ensi-iltansa Helsingin Linnanmäen Peacockissa. Jarkko Tammiseen itse tutustuin ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa motorsportin parissa. Muistan miten Tattarinsuolla ajetussa hyväntekeväisyyskartingtapahtumassa yhtäkkiä aluekuulutuksen kaiuttimista kaikuin Aira Samulinin raikuva nauru ja ”askel askel hyppy”…. Jarkon osaamisen sykähdytti heti ja sen jälkeen miehen tekeminen on tullut enemmänkin kuin tutuksi. 

 Tänään ensi-iltansa saavassa Stars Showssa näyttelijä Jarkko Tamminen imitoi ja parodioi yli 40 tunnettua tähteä. Lavalla tulemme näkemään niin kotimaisia että ulkomaisiakin tähtiä niin musiikin, viihteen, urheilun ja politiikankin huipulta. Showta mainostetaan mm. kovalla lupauksella, jonka mukaan ”tunnetuista tähdistä, ajankohtaisista aiheista ja tarttuvista hittibiiseistä rakentuu Linnanmäen Peacockin lavalle esitys, jollaista ei ole aiemmin Suomessa nähty”. Näin varmasti on ja itse odotan ennen muuta lauluimitaatioita joita ei myöskään maassamme ole totuttu näkemään ja varsinkaan kuulemaan. Jarkko sen tekee ja varmasti korkealla tasolla.

Vapaapäivä siis huipentuu illalla Helsingissä. Odotan jo. Mutta päivä alkoi…

Erätulilla.

Tänään sitten se toinen lomaviikon vapaapäivä. Aamusta lähdimme Pekkalan rantaan ja istutimme neljä puuta kun maa vielä sulaa ja hyvinkin kosteaa. Parhaat istutuskelit siis. Puulajipuistoni sai tänään Uralin kierrepajun, Amerikanpihlajan, Kirjovaahteran ja Hopeavaahteran. Istutuspuuhien jälkeen erätulet ja nuotiolla upeita hetkiä aurinkoisessa syysaamussa. Pikku pakkasta ja maa rapeana ja luonto valmistautuu talven lepoon. Kiva tunnelma.

Mutta nyt jo kotona ja hetki aikaa. Päivän lehdet ja vapaapäivä. Sopisikohan siihen iso kuppi kahvia. Sopii.

klo 23.21.

Olen häkeltynyt – Tähtien showsta.

Vapaapäivä sai todellisen huipennuksen Linnanmäen Peacockissa. Jarkko Tammisen Starsshow ylitti kyllä kaikki ennakko odotukseni ja nekin olivat jo todella korkealla. Tämä show oli todellakin jotain sellaista mitä en ole ennen nähnyt ja uskallan sanoa, että ei ole Suomessa kukaan muukaan nähnyt eikä kukaan muu tehnytkään. Jarkko Tammisen taidot imitaattorina tiesin ja muuntautumiskyvyn esiintyjänä ja näyttelijänä. Mutta lauluimitaatio oli jotain häkellyttävää. Yli 40 tähteä hän toi lavalle ja niistä on todellakin vaikea nostaa oma suosikkia esille. Ehkä sykähdyttävimpiä minulle olivat heti shown alussa kylmiä väreitä aiheuttanut Robin ja myöhemmin lavalla nähdyt J. Karjalainen ja encorena lavan vallannut Cheek. Tässä nyt vain muutama nosto, mutta sen voi sanoa, että yhtään ei ollut floppia. Toisaalta ei Jarkko sellaisia olisi lavalle tuonutkaan. 

Jarkon osaamisen tiesin, mutta show hänenkin kohdalla yllätti. Mutta vielä enemmän yllätti illan toinen päätähti Laura Voutilainen. Itse luulin Lauran vetävän välimusiikkeja ja antaen näin itse päätähdelle aikaa asujen vaihtoon yms. Mutta ei mitä. Voutilainen teki Tammisen rinnalla yhtä laadukkaita lauluimitaatioita. Itseasiassa Katri Helena oli niin hyvä, että olisin epäillyt playbackiä jos sanat eivät olisi olleet muutenkin hulvattoman käsikirjoituksen tapaan eri kuin alkuperäisessä laulussa. Voutilainen siis lavalle tutun karismaattinen ja shown ja kabareen mestari. Sarjassaan omaa luokkaa maassamme.

Kaiken kaikkiaan kolmituntiseksi venähtänyt ilta tarjosi siis jotain mitä ennen en ole kokenut. Illan käsikirjoitus oli erinomainen ja täytyy todeta, että onneksi salissa oli kuvaaminen kielletty. Muuten olisi yleisöstä voinut tallentua aikakin hämmästyneitä ja suut auki loksauttaneita ilmeitä muistikortille. Ainakin itse nauroin, hämmästyin ja pari kertaa pyyhin silmäkulmaakin. Laidasta laitaan siis tunnelmia.

Ja oman upean lisänsä showhun toivat Tanssii Tähtien kanssa Tähdet Ansku Bergströmin ja Marko Keräsen johdolla. Ja totta kai shown upea livebändi.

Jos nämä sanat eivät vakuuttaneet niin uskoisin, että se vakuuttaa kun kurkkaatte lipputilannetta. Voi nimittäin olla niin, että pian ette enää lippuja showhun saa. Kannattaa siis todellakin nopeasti tehdä varaus ja varata tämän pikkujoulukauden parhaaseen showhun liput saman tien. Jos vielä saatte. 

Kiitos siis Jarkko Tammiselle ja Sannalle kutsusta. Oli upea ja kunnia saada olla mukana ensi-illassa. Kiitollisin mielin taas täässä Lopella. Sannankin lapsuuden kotikunnassa.

Niin ja lisää StarShowsta ja lippuja voitte vielä löytää täältä: Jarkko Tammisen StarsShow ja liput.

 

Kommentit