Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko perjantaina Lopelle – Mitä vanhuspalvelulaki tuo tullessaan?

Uutiset, sunnuntaina 14.10.2012

Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko käynnisti viime hallituskaudella vanhuspalvelulain valmistelun maahamme. Nyt laki alkaa olla valmis ja odotettu uudistus on tulossa voimaan ensi vuonna. Risikko saapuu Lopelle tulevana perjantaina 19.10. klo 16.00 Kahvila Korvaan kertomaan mitä vanhuspalvelulaki tarkoittaa ja mitä se tuo mukanaan. Avoimessa keskustelutilaisuudessa on esillä myös muut sosiaali- ja terveyspuolen ajankohtaiset asiat ja pääkysymyksenä se miten hyvät ja laadukkaat lähipalvelut voidaan turvata koko maassa tulevaisuudessakin.

– Tilaisuus on kaikille loppilaisille ja muillekin avoin keskustelutilaisuus. Ministerillä on paras tieto siitä mitä vanhuspalvelulaki tarkoittaa ja tottakai toivomme, että paikalle tulijat esittävät myös kysymyksiäkin sosiaali- ja terveysministerille, kertoi Riitta Nylund, joka emännöi Kahvila Korvaa ministeri Risikon vierailulla.

Ministeri Paula Risikko tulee Lopelle iltapäivällä kello 16 ja ministerivierailuun on varattu aikaa 45 minuuttia. Tämän jälkeen keskestelua voidaan jatkaa vielä Lopen vanhuspalvelu- ja sosiaali- ja terveyspalvelukysymyksistä paikallisella tasolla. Paikalla on Lopen kuntavaaliehdokkaista ainakin Anniina Lucenius, Teija Lehto, Sirpa Hopearuoho, Mira Eriksson, Mirka Riento, Sanna Kallela, Mika Koski, Antti Mikkola ja Timo Ahonen.

Kahvila Korva sijaitsee Lopen kirkonkylällä linja-autoaseman talossa Nordean ja Kukkakaupan välissä. Kahvila on avoinna vaaleihin asti jokapäivä pääsääntöisesti iltaisin.

Kommentit