Lopen Kahvila Korva avattiin… Timo Heinonen yllätti kuoron solistina

Uutiset, torstaina 11.10.2012

Lopen Kokoomus avasi kuntavaalien Kahvila Korvan suomalaisen kirjallisuuden päivänä 10.10.2012. Kahvila on Lopen kuntahistorian ensimmäinen ja innoke sille oli presidentivaalien Niinistö Cafen saama ylipuoluerajojen ulottunut kiinnostus. Kahvilan avajaisissa julkaistiin uusi Loppilainen -vaalilehti ja ohjelmasta vastasivat tanssija Derya Özgün ja Timotei-kuorolaiset.

– Joutsin Riitalta kun kysyin Timoteitä laulamaan avajaisiini niin meni hätäpäissänit sanomaan, että kyllä minä sitten soolon vetäisen. No, Iituhan sen muisti ja pakko oli lupaus pitää, nauroi Timo Heinonen ja kertoi itse asiassa laulukokemuksen olleen täydessä kahvilatuvassa mukava kokemus.

Lopen Kahvila Korvan pääemäntänä hääräävä Sirpa Hopearuoho oli tehnyt joukkoineen upean työn kahvilan sisustamiseksi ja valmiiksi saattamiseksi. Tunnelmallinen kahvila olikin viimeistä silausta myöten valmis. Väkeä avajaisiin tuli niin paljon, että parhaillaan kaikki kahvilan tuolit ja ikkunalaudatkin olivat täynnä väkeä.

– Tästä kahvila on nyt avoinna kuntavaaleihin asti käytännössä joka päivä tai ainakin joka ilta ja lisäksi kahvilassa järjestetään erilaisia tapahtumia ja yleisötilaisuuksiakin. Ohjelmassa on nuorteniltaa, senioreiden kahvihetki Janne Silvanin ja ”Arjen turvallisuuden” parissa ja sitten viimeisenä vaaliviikonlopun lauantaina Lopen Suuri Vaalilauantai, kertoi kahvilaa pyörittävät kokoomuslaiset.

Yhtenä kuntakahvilan vetonaulana on myös pilapiirrosnäyttely ja myös lapsille on tehty oma leikkinurkkaus.

– Toivottavasti tästä tulee sellainen kaikkien loppilaisten yhteinen kylän olohuone. Tänne on kaikki sydämellisesti tervetulleita hetkeksi istahtamaan, kahvittelemaan ja juttelemaankin, kannusti Sirpa Hopearuoho loppilaisia.

Korva Kahvila palvelee joka päivä aina vaaleihin asti kirkonkylällä linja-autoaseman talossa ja tapahtumakalenteri löytyy netistä: www.lopenkokoomus.fi

Kommentit