Sorateiden GrandPrix

Blogi, torstaina 01.08.2013

Se on sitten jälleen aika laittaa oikeaa jalkaa suoraksi ja antaa auton laulaa. Sorateiden GrandPrix käynnistyy tänään ja nyt kaiken pitäisi olla valmista. Tänään rallikaravaani suuntaan Päijät-Hämeeseen ja siellä mahtava erikoiskokeet luvassa. Ja illalla sitten paluun Jyväskylään ja silloin ehkä jopa 20 000 katsojaa ottaa kuljettajat vastaan Killerin Super-erikoiskokeella. Upea päästä siellä selostamaan MM-sarjan vauhdikkaimman kilpailun päivän huipennusta tuhatpäiselle yleisölle. Mutta sitä ennen ehtii monenlaista tapahtuma.

Nyt suuntaan Paviljonkiin ja hieman jututtamaan Mikko Hirvosta, Sebastien Ogieria, Jari-Matti Latvalaa ja kumppaneita kilpailun alla. Hanaa pojat!

Kello jo perjantain puolella ja juuri Killeriltä selostamasta hotellille. Pitkä ja ajoittain sateiseksikin muuttunut rallipäivä takana. Nyt lyhyesti vain kiitos tästä päivästä ja olipahan mahtava päästä jälleen tositoimiin selostajankin hommissa. Huomenna jatketaan ja toivottavasti vaikea päivän jälkeen Jari-Matti Latvala jälleen hyökkää hyvin ja voittotaisteluun palaa myös Mikko Hirvonen ja Juho Hänninenkin. Pitkälti kisaa nimittäin vielä edessä.

Kommentit