Tästä tulee huikea rallipäivä.

Blogi, perjantaina 02.08.2013

Vasta on alkulämmittely takana. Järjestys tulee muuttumaan paljon. Ja yllätyksiäkin päivään mahtuu varmasti. Oikea jalka suorana ja hanaa!

Aamusta kilpailu jatkuu erittäin mielenkiintoisilla erikoiskokeilla ja en jaksa uskoa, että eilisen lämmittelypäivän yllättäjä Thierry Neuville pysyy tänään enää edes viiden kärjessä ja Ogierkin on nyt ehkä elämänsä kovimmassa paikassa. Hän on pystynyt nousemaan MM-sarjan kovimmaksi kuskiksi tällä kaudella Sebastien Loebin annettua tilaa, mutta en usko, että ajamalla Ogier tulee juhlimaan lauantaina Neste Oil Rallyn voittoa. Tänään kärkeen nousee eilen vedestä kärsinyt Mikko Hirvonen ja päivän lopussa kärkikolmikossa on myös Juho Hänninen. Ogier siinä nipussa toki myös ja jos auto tiellä pysyy niin Mads Östbergkin. Myös Andreas Mikkelsen voi tänään tehdä merkittävääkin parannusta. Mutta eletään ja nähdään.

Maailman nopein ralli jatkuu ja oikeastaan vasta alkaa.

….

Kello 22.52 ja juuri Killeriltä selostamasta hotellille. Vaiherikas toinen kisapäivä takana ja näyttää siltä, että enää ajamalla ei tänä vuonnakaan kisalle saada suomalaisvoittajaa. Sebastien Ogier on tiukasti ja selvällä johdolla kiinni rallin voitossa ja vain täydellinen epäonni voi enää päätöspäivänä viedä voiton häneltä. Mikko Hirvonen kuitenkin edelleen hyvin taistelemassa kakkos- ja kolmostiloista ja se taistelu täytyy katsoa loppuun.

Nyt niin pitkä päivä takana, että minä luovutan. Huomenna ennen seiskaa liikkeelle ja Ouninpohjaa selostamaan Kakaristolle. 

Kommentit