Sivistysaiheet esillä Kuntamarkkinoilla

Uutiset, keskiviikkona 10.09.2008

Kaksipäiväiset Kuntamarkkinat käynnistyivät tänään Helsingin Kalliossa. Kuntatalo täyttyi 155 yrityksestä, jotka toimivat näytteilleasettajina. Lisäksi kahden päivän aikana järjestetään liki kaksi sataa seminaaria ja tietoiskua, teemoina muun muassa kuntavaalit, ilmastonmuutos ja kuntarakenne. Kuntavaalikamppailu starttasi paneelissa, jossa ajankohtaisista aiheista keskustelivat puolueiden puheenjohtajat.

Myös eduskunnan sivistysvaliokunta ja valtiovarainvaliokunnan sivistysjaoston jäsenet tutustuivat kuntamarkkinoiden tarjontaan. Kansanedustajat keskustelivat aamupalan merkeissä ajankohtaisista sivistyspoliittisista asioista ja saivat näin terävän aloituksen syksyn työlle.

– Nyt jo viidennentoista kerran järjestetyt Kuntamarkkinat tarjosivat jälleen paljon ajankohtaista meille kuntapäättäjille kuin varmaan myös viranhaltijoille. Aamuinen tapaaminen Kuntaliiton väen kanssa oli myös antoisa katsaus tulevaan vuoteen, kertoi kansanedustaja ja eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsen Timo Heinonen.

Kommentit