Sivistyksen hallitusohjelmaneuvotteluiden parissa tänään

Blogi, perjantaina 15.05.2015

Tämä perjantai oli varattu kokonaan meidän oman ryhmän sivistys- ja koulutuspolitiikan hallitusneuvotteluille. Pöydässä tiivis ryhmä meidän sivpol-väkeä ja läpi koko kenttä varhaiskasvatuksesta aina korkeakouluihin ja täydennyskoulutukseenkin. Omat paperit nyt järjestyksessä ja neuvottelut jatkuvat sitten keskustan ja perussuomalaisten kanssa. Valitettavasti tämän tarkemmin en asioihin voi tässä vaiheessa mennä.

Juuri hetki sitten pääsin kotiin ja sain sitten samantien lisätöitä. Puheenjohtaja Alexander Stubb soitti ja sain vetovastuulleni yhden työryhmän ensi viikon maanantaina ja tiistaina Smolnassa. Aikamoinen härdelli tässä tulikin ja nyt jos sovittuna hieman taustaryhmää huomiselle aamulle kello kahdeksaksi Helsinkiin jne. Aiheeseen en myöskään voi vielä mennä vaan se tiedotetaan erikseen hallitusneuvotteluja vetävän keskustan toimesta aikanaan. Mutta mielenkiintoista.

Tällaisissa tunnelmissa siis tänään ja alkuviikkokin. Helppoa tästä ei tule eikä ole ollutkaan, mutta tämä on tehtävä. Nyt papereiden ja taustojen pariin.

Kommentit