Senni Ojalan TET-viikko eduskunnassa 5.2-9.2.2018

Uutiset, perjantaina 09.02.2018

Olen Senni Ojala Hämeenlinnasta. Käyn yhdeksännettä luokkaa Nummen yhtenäiskoulussa. Näin, että muitakin yhdeksäsluokkalaisia oli tullut Hämeenlinnasta Timolle tettiin, joten ajattelin itsekin kysyä. Eduskunta oli minulle aivan uusi paikka ja oli todella kiinnostavaa tulla tänne tettiin. TET-harjoittelun aikana opin todella paljon uutta ja mielenkiintoisia asioita.

TET-viikon aikana koin ja tein paljon erilaisia asioita. Olen päässyt seuraamaan puhemiehenvaaleja, täysistuntoja, kyselytuntia ja valtiopäivien avajaisia. Puhemiehenvaaleissa äänestettiin lippuäänestyksellä, miten ei yleensä äänestetä. Valtiopäivien avajaisissa näin presidentti Sauli Niinistön. Kyselytunnilla tuli mielenosoitus. Lisäksi kävin kokoomusnuorten toimistolla tutustumassa ja pääsin myös Disney on ice-näytökseen. Kuvasimme ajankohtaisen vartin sekä minun haastattelun Timolle. Editoin lisäksi ne videot. Pääsin myös kiertelemään yhdellä opaskierroksella, joten opin paljon lisää vielä eduskunnasta. Olen myös kirjoittanut Timon Facebook sivuille, sekä olympialaisista Timolle itse. Joten voisin sanoa et olen nähnyt paljon erilaista ja ei niinkään tavallista arkea eduskunnassa.

Eduskunta TET-paikkana oli todella mielenkiintoinen ja tänne kannatti tulla. Eduskunta oli aivan erilainen TET-paikka verrattuna aikaisempiin, joten opin täällä myös aivan erilaisia asioita. Aika meni nopeasti, eikä tylsää ollut. Suosittelen eduskuntaa TET-paikkana kaikille niille, jotka olisivat tänne kiinnostuneita tulemaan. Minulla oli todella hyvä TET-viikko täällä eduskunnassa.

Senni Ojala

Kommentit