”Se parhaiten nauraa joka itselle nauraa”

Uutiset, lauantaina 25.11.2006

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen virallisilla kotisivuilla osoitteessa www.timoheinonen.fi on käynnistetty kaikille avoimen poliittisten ja yhteiskunnallisten vitsien keräys. Tavoitteena on koota kaikki parhaat vitsit yhteen, sillä politiikkaa käsitteleviä vitsejä on paljon. Kaikki muistavat varmasti vanhat tutut presidentti-vitsit ja hauskoja ovat monet muutkin.

– Ei taida kukaan vielä olla kerännyt poliittisia vitsejä kirjaksi tai yleensäkään yhteen paikkaan, mutta tehdään me se. Jos sinulla on siis hyvä vitsi niin laita se tulemaan meille, toteaa kansanedustajaehdokas Timo Heinonen kotisivujensa Jokes-sivulla.

– Eikös hymy pidä mielen virkeänä ja niinhän se on vähän mukaellen, että se parhaiten nauraa joka itselleen nauraa, toteaa Heinonen ja jää innolla odottamaan uusia vitsejä.

Sivujen tarkoitus ei ole aiheuttaa mielipahaa tai olla ilkeät ja sivuilla todetaankin: ”Lisäämme sivulle vain hauskoja, fiksuja ja mukavia vitsejä. Ei vitsin ole tarkoitus aiheuttaa mielipahaa vaan vain mielihyvää. Hymyä.”

Vitsejä voi lähettää www.timoheinonen.fi sivuilla Jokes-sivun lomakkeella.

Kommentit