GLÖGILLE RIIHIMÄEN KERHOTALLOLLE

Uutiset, tiistaina 28.11.2006

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen tukiryhmä kutsuu mukaan kaikki joulua odottavat tulevana sunnuntaina 3.12. vietettävään Riihimäen perinteiseen Mieslaulajien Joulukadunavaukseen. Tilaisuus alkaa joulukulkueella kello 17 ja kulkueen jälkeen on luvassa lämmintä glögiä ja joululauluja.

– Haluamme tarjota kaikille mukavan joulunavauksen. Virallisen joulukulkueen jälkeen kokoonnumme yhteen glögille Riihimäen kerhotalolle Torikatu 4:ään. Kulkue kulkee läpi kaupungin ja maali on juuri torilla, kertoi Heinosen kampanjan tapahtumista vastaavat Mika Ylipekka ja Juha Järvinen.

Kerhotalolla tarjotaan lämmintä glögiä ja joulufiilistä asiaan kuuluvalla taustamusiikilla höystettynä.

-Kerhotalolla on lisäksi myynnissä kampanjamme joululahjatuotteita. Ensi kertaa nyt mm. Ruiskukka ja Timotei –kahvimukit, kertoivat tukiryhmäläiset ja jakoivat: -Toivomme, että Sinullakin olisi mahdollisuus olla mukana tässä lämminhenkisessä tilaisuudessa ja samalla on hyvä mahdollisuus kutsua mukaan myös ystäviä käynnistämään joulunodotusta.

Timo Heinosen tukiryhmä osallistuu myös viralliseen kulkueeseen omalla autollaan kutsuen näin glögille kaikki mukana olevat.

Kommentit