Sauli Niinistöllä täysi kampanjapäivä Hämeessä – Väkeä tungokseen asti aamusta alkaen

Uutiset, lauantaina 03.12.2011

Presidenttiehdokas Sauli Niinistöä viedään nyt huimalla vauhdilla ympäri maata. Kampanjatilaisuuksia on joka päivä lukuisia ja illat täyttyvät Presidenttikampanjan iltamista. Joulukuun 3. päivä oli varattu Hämeeseen ja aurinkoisessa säässä väkeä riittikin joka paikassa. Päivä alkoi Hämeenlinnan Tuulosesta ja jatkui sieltä Lahteen ja Päijät-Hämeeseen. Päivä huipentuu iltajuhlaan Tallukassa.

– Ei olisi ihan uskonut, että joulukuuta elämme. Aurinko paistoi ja ainakin lasin läpi jopa lämmittikin. Väkeä oli heti aamusta hienosti liikkeellä ja tunnelma hieno, kertoi Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen kiertueelta.

Tuuloksessa kauppakeskuksen aula olikin väkeä pullollaan kun Sauli Niinistö paikalle ehti. Nimikirjoituksia haluttiin Cafe Niinistö mukeihin ja kortteihin ja kameroilla ja kännyköillä haluttiin ikuistaa tulevan presidentin vierailu kotialbumeihin.

– Jos kuusi vuotta sitten tunnelma oli aika-ajoin lähes hurmosta niin kyllä sitä samaa on jo nyt kaksi kuukautta ennen vaaleja nähtävissä jälleenkin. Uskoisin, että tammikuussa ei varatut tilat ja paikat tule enää tätä vauhtia riittämään, jos tungos jatkuu tällaisena, pohti Heinonen.

Tuuloksesta kampanjakaravaani jatkoi matkaa Lahteen ja Orimattilaan ja illalla Heinolan joulunavauksen jälkeen päivä huipentuu juhlaan Tallukassa.

Kommentit