Padasjoella jouluavattiin koleassa vesisateessa – Kokoomuksen teltalla kuuma glögi tekikin hyvin kauppansa

Uutiset, maanantaina 28.11.2011

Ensimmäisenä adventtisunnuntaina avattiin joulukausi yrittäjien toimesta niin Padasjoella kuin Lopellakin. Kansanedustaja Timo Heinonen osallistui kumpaankin tilaisuuteen ja Padasjoella paikallisten kokoomuslaisten kanssa jakoon menikin kuuma glögiä tiuhaan tahtiin. Kylmän kolea sää ei siis väkeä Kokoomusteltalta pelottanut pois.

– Viime vuonna oli pakkasta yli 25 astetta ja nyt lämmintä yli viisi astetta ja lumesta ei tietoakaan. Mutta kummassakin säässä kuuma glögi kyllä teki hyvin kauppansa, hymyili Timo Heinonen Padasjoen visiitin jälkeen.

Padasjoella Kokoomuksen teltalla keskusteltiin paljon lähestyvistä presidentivaaleista ja glögi juotiinkin tällä kertaa Niinistö Cafen mukeista.

– Padasjoella on aina tehty erinomaista kokoomustyötä ja nytkin into on presidentinvaaleihin todella hyvä. Ensi viikonloppuna kierrämmekin Saulin kanssa Päijät-Hämeen kuntia ja mm. Tallukassa on iso kansanjuhla, kertoi Heinonen.

Padasjoen Yrittäjien Joulunavauksesta Heinonen jatkoi matkaa Lopelle kotikuntaansa missä myös yrittäjät olivat asialla. Antin Adventti veti väkeä torille ja kunnantalolle vaikka sama sade ja viima jatkui Lopellakin.

– Ennen joulua teen nyt poikkeuksellisen laajan jouluglögikiertueen. Minusta on tärkeää, että teemme tätä Kokoomus Kuuntelee -kiertuetta ja työtä myös vaalien välillä. Tästä on tullut meille kokoomuslaisille ihan oma tavaramerkki ja juttu joka erottaa meidät muista puolueista, kertoi Heinonen.

Ennen joulu glögitilaisuuksia järjestetään vielä ainakin Hämeenlinnassa, Lopella ja Riihimäellä. Lisäksi Sauli Niinistön presidentivaalikampanjan tilaisuuksia on Heinosenkin kalenteri täynnä.

Kommentit