Kokoomus Kuuntelee joulun alla – Kokoomus jakoi Hollolan joulumarkkinoilla glögiä ja joulutorttuja

Uutiset, lauantaina 26.11.2011

Kokoomus Kuuntelee -kiertueet jatkuvat myös vaalien välillä ja nyt joulunkin alla. Kansanedustaja Timo Heinonen kiertää lukuisat joulumarkkinat ja pikkujoulutapahtuman nyt lähiviikkojen aikana ja osa niistä kuuluu Sauli Niinistön presidentivaalikampanjaan, mutta monet ovat vain perinteeksi muodostunutta Kokoomus Kuuntelee -kiertuetta. Tapahtumasarjan avasi Hollolan Joulumarkkinat ja paikallisten kokoomuslaisten kanssa jakoon menikin satoja kuppeja kuumaa glögiä ja joulutorttuja.

– Hollola on sellainen paikka johon aina menen mielelläni ja innolla. Siellä on ihastuttavan lämmin vastaanotto ja hyvä yhteishenki. Heillä on hieno tekemisen meininki ja hyvä draivi päällä ja se kantaa kyllä pitkälle, kertoi Timo Heinonen ajaessaan Hollolasta kohti viikonlopun muita tilaisuuksia.

– Oli muuten hieno huomata jälleen, että kokoomus oli ainoa puolue joka oli mukana näin vaalien välissäkin. Viime vuonna torilla oli kaikki mahdolliset puolueet kun eduskuntavaaleja pukkasi, mutta nyt vain me. Se kertoo siitä, että Kokoomus Kuuntelee -perinteemme on ainutlaatuinen ja elää hyvin, jatkoi Heinonen.

Hollolan torilla riitti Heinosen mukaan juttukavereita ja esillä oli mm. kunta-asiat ja vanhuspalvelulaki ja autoilunkin kysymykset.

– Hollolassa on todella paljon tuttuja jotka tulevat jo tavan mukaan moikkaamaan ja juttusille, mutta joka kerta myös uusia tuttavuuksia. On kiva, että kiertämiseni ja tapani tehdä tätä työtä on otettu myös näin hyvin vastaan, kiitteli Heinonen.

Hollolassa Heinonen jatkaa viikonloppua Helsingissä AKK-Motorsportin palkitsemisgaalassa ja sunnuntaina Kokoomus Kuuntelee joulunkin alla -kiertue jatkuu päivällä Padasjoella ja illansuussa Lopella.

Kommentit