Kokoomus Kuunteli Hämeenlinnassa – Kuukausimarkkinoilla Niinistö Cafen teltalla riitti väkeä

Uutiset, maanantaina 05.12.2011

Hämeenlinnan kunnallisjärjestö järjesti kaupungin kuukausimarkkinoilla Kokoomus Kuuntelee -tapahtuman. Tällä kertaa värit löytyivät presidenttiehdokas Sauli Niinistön kampanjasta ja Niinistö Cafen teltalla glögi tekikin kauppansa. Niinistöä odotettiin jo jälleen Hämeenlinnaankin.

– Kivasti oli ihmisiä liikkeellä. Ja moni tuli kyselemään, että koskas Sauli ehtii jälleen Hämeenlinnaan. Oli mukava kertoa, että seuraava visiitti on jo sovittu tammikuun 9. päivälle ja edellisestähän on nyt kulunut vasta kaksi päivää, hymyili paikalla glögiä jaellut kansanedustaja ja Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

Heinosellakin riitti vientiä markkinoilla. Presidentivaalien lisäksi ihmisiä puhutti mm. terveydenhoito ja myös Euroopan talouskysymyksetkin.

– Kyllä nyt ihan ykkösaihe on presidentinvaalit. Ehdottomasti. Tänäänkin keräsimme uusia tukijoita Niinistön tukiryhmään ja myimme monta uutta Niinistö Cafen keramiikkakuppia. Taitaa tulla siitäkin aikamoinen keräilyjuttu, kertoi Heinonen ajaessaan Hämeenlinnasta Riihimäelle.

Kansanedustaja Timo Heinosen itsenäisyyspäivän vietto alkaa jo tänään illalla Vanajanlinnan vastaanotolta ja huomenna itsenäisyyspäivänä ohjelmaan kuuluu perinteiset juhlallisuudet Lopella ja illalla Tasavallan Presidentin vastaanotto.

Kommentit