Sari Sarkomaa, Ben Zyskowicz, Timo Heinonen ja BB-Einari Rautio Kokoomusnuoret vahvasti esillä Studia messuilla

Uutiset, torstaina 25.10.2007

Suomen kattavin lukiolaisten, toisen asteen opiskelijoiden ja ylioppilaitten kansainvälinen jatkokoulutustapahtuma kokosi nyt jo 15. kerran opiskelijat yhteen tutustumaan jatko-opiskelumahdollisuuksiin. Nyt Helsingin Messukeskukseen Pasilaan siirtynyt tapahtuma keräsikin tuhansia opiskelijoita ja kymmeniä oppilaitoksia yhteen ja mukana messuilla tavan mukaan oli myös Kokoomusnuoret. Kokoomusnuorten osasto keräsikin kahden päivän aikana hyvän suosion ja erityisesti kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kokoomusikoni Ben Zyskowicz, ja kokoomusnuori BB-Einari Rautio loivat osastolle jopa tungoksen.

– Joo sain olla aikalailla rauhassa. Ben ja Einari villitsivät väkeä ja minä sain keskittyä asiaan, hymyili Heinonen, mutta kertoi olevansa erittäin tyytyväinen kokemaansa.

– Muutamia erittäin hyviä kontakteja tuli ja oma tavoitteeni olikin löytää juuri kokoomuksesta kiinnostuneita nuoria ja jopa kunnallisvaaleista kiinnostuneita nuoria mukaan. Uskoisin, että pari tärppäsikin. Jatkamme keskustelua, Heinonen jatkoi.

STUDIA-messuilla esittäytyi jälleen erittäin monipuolinen ja laadukas valikoima oppilaitoksia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin ja ensimmäistä kertaa messuilla oli mukana nyt myös yritysosio. Yritysosio tarjosi mahdollisuuden hankkia tietoa suoraan työnantajilta opiskeluajan työpaikoista ja ammattien hyvistä ja haastavista puolista.

Kahden päivän aikana Messukeskuksessa vierailikin tuhansia opiskelijoita miettimässä jatko-opiskelumahdollisuuksia. Kokoomusnuorten osastolla kansanedustajat mukana olivat opetusministeri Sari Sarkomaa, Ben Zyskowicz ja eduskuntaryhmän nuorin kansanedustaja Timo Heinonen.

Kommentit