Lions Club Riihimäki Timo Heinosen vieraana Eduskunnassa

Uutiset, torstaina 25.10.2007

Lions Club Riihimäki tutustui Eduskuntaan kansanedustaja Timo Heinosen vieraana. Ryhmä vietti eduskunnassa koko iltapäivän tutustuen Heinosen avustajan Tiina Seppälän ja eduskunnan oppaiden johdolla taloon ja sen historiaan ja pitäen iltapäivän aikana myös oman kokouksensa. Vierailun isäntänä toimi kansanedustaja Timo Heinonen.

– Leijonien kanssa puhuimme jo keväällä heti vaalien jälkeen vierailusta. Klubin presidentti Juhani Liiri otti silloin yhteyttä ja samantien sovimme tämän vierailun syksylle. Aika löytyi lopulta ja oli mukava saada tämä ryhmä vieraaksi, kertoi Heinonen päivän jälkeen.

47 leijonan Lions Club Riihimäki on perustettu vuonna 1954 ja tunnetuksi ryhmä on tullut eri tapahtumista ja Heinoselle monen muun tapaan joulusinapista.

– En edes muista kuinka monena jouluna olen jo sen perinteisen kotisinappipurkin Riihimäen Leijonilta ostanut. Minäö kutsun sitä Lassen sinapiksi, kun aikanaan ensimmäisen purkin ostin Österdahlin Lasselta. Maku on mainio, sanoi Heinonen ja kertoi jo odottavansa uutta purkkia.

Isännän puheenvuorossaan Heinonen kertoi alkaneesta kansanedustajan urastaan, sen tapahtumista ja töistä ja erityisesti vierailupäivän ohjelmasta.

– Lasse (Österdahl) kysyi tuossa, että onko hyviä töitä tänään tehty. Totesin, että parhaat vielä edessä. Tämän päivän täysistunnossa nimittäin käsittelyssä oli hallituksen esitys perintöveron uudistamiseksi. Uudistus on todella merkittävä kaikilla perinnönsaajille ja erityisen hyvä lapsiperheille ja leskille, kertoi Heinonen tilaisuudesta ja kertoi samalla edelleen hänen ja monen kokoomuslaisen tavoitteen olevan perintöverosta kokonaan luopuminen.

Kommentit