Sari Rautio Hämeenlinnasta puoluevaltuuston kakkoseksi – Timo Heinonen toivoo uudistusten jatkuvan

Uutiset, lauantaina 27.09.2008

Kokoomuksen puoluevaltuuston valitsi lauantaina 27. syyskuuta Helsingissä valtuuston varapuheenjohtajiksi hämeenlinnalaisen Sari Raution ja turkulaisen Minna Arven. Puoluesihteerinä jatkaa Taru Tujunen. Samalla kokoomus julkisti myös kunnallisvaaliohjelmansa.

– Sarin valinnan eteen teimme töitä ja olen todella iloinen, että lopputulos on tämä. Sarissa on sellaista energiaa jolle kokoomuksessa on käyttöä, onnitteli Timo Heinonen Sari Rautiota.

Heinonen toivoo, että kokoomuksessa jatkuu hyvä myötätuuli ja uudistustyö myös jatkossa.

– Perustrendi ja noste on kunnossa, mutta työtä pitää jatkaa ja hyvä kannatus tulee ansaita joka päivä.

Loppi esimerkkikuntana

Kokoomuksen kunnallisvaaliohjelmassa nostetaan Heinosen kotikunta Loppi esille yhtenä esimerkkikuntana. Esimerkillinen kunta -ostikon alla kerrotaan Lopen kokoomuksen johdolla Lopella määritellystä kunnan omaehtoisesta maksimiluokkakokoratkaisusta.

– Tämä oli meille tärkeä juttu Lopella ja saimme neuvoteltua erittäin hyvän ja kunnan tarpeet ja joustavuudenkin sallivan luokkakokomallin käyttöön. Ei siis mitään ylhäältä määrättyä normitusta vaan kunnan oma järkiratkaisu joka ottaa kuntamme tilanteen ja erilaiset alueet oikealla tavalla huomioon. Olen tietenkin iloinen, että oma puolueeni kiittää tästä työstä näin nostamalla meidät esille, totesi Timo Heinonen.

Kokoomuksen kunnallisvaaliohjelma kulkee nimellä Toivo on tekemisen polttoaine ja 32 sivun ohjelmassa käydään läpi hyviä esimerkkitekoja läpi Suomen.

Kommentit