Lopen Kokoomuksen teltalla kuhinaa Maalaismarkkinoilla

Uutiset, sunnuntaina 28.09.2008

Lopen kokoomuksen Kokoomus kuuntelee -teltalla kävi kova kuhina Lopen Maalaismarkkinoilla. Markkinakesän päättänyt toripäivä keräsi upeassa syyssäässä Lopelle valtavasti myyjiä ja erittäin paljon myös markkinaväkeä. Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaita oli paikalla myös ennätysmäärä.

– Teltalla riitti väkeä todella hyvin. Hienoa, että tämä meidän kuunteluasenne on otettu näin hyvin vastaan ja monet loppilaiset ja vapaa-ajanloppilaiset tulivat kertomaan erilaisia asioita. Risuja ja ruusuja kumpiakin tuli, totesi kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas ja kunnanhallituksen jäsen Eeva Pyhälammi toripäivän jälkeen.

Kokoomuksen teltalla oli jaossa vaaliesitteiden lisäksi ilmapalloja ja ehdottomaksi vetonaulaksi muodostui jälleen rehti kokoomuslainen Rolle-koira, joka veti perheen pienempiä toria ympäri. Rollen isäntä Heikki Lehtonen saikin ahkerasti taivaltaan koiransa kanssa.

– Rolle tykkää tästä – nauttii. Se tietää että nyt ollaan töissä, hymyili Heikki Lehtonen, joka toimii yrittäjänä ja on pyörittää AlAnonin Lopen Koivumäen toimintaa. Lehtonen on ensimmäistä kertaa nyt syksyn kuntavaaleissa ehdokkaana Lopella.

Kokoomuksen teltalla nousi esille niin kunnan talousasiat kuin monet erilaiset ajankohtaiset aiheet. Lopen oma kansanedustaja Timo Heinonen sai lisäksi vastattavakseen paljon myös valtakunnan politiikan kysymyksiä.

– Olen erittäin tyytyväinen, että loppilaiset ovat ottaneet minut ”omaksi kansanedustajakseen” puolueista välittämättä. Tänäänkin juttusilla taisi käydä ihmisiä puoluekentän joka laidalta, kiitteli Heinonen ja kertoi jakaneensa monille myös yhteystietokortteja asioiden jatkoselvittelyä varten.

– Esillä oli kaavoitusasioita, metsäverotusta, työvoimapolitiikkaa ja myös omaishoitokysymyksiä, luetteli Heinonen esille nousseita asioita.

Lopen kokoomuksen kunnallisvaalikampanja jatkuu aktiivisesti aina lokakuun 26. päivän vaaleihin asti. Kokoomus Kuuntelee -teltta on pystyssä S-Marketilla keskiviikkona 15.10. ja keskiviikkona 22.10. Lisäksi kokoomuslaiset jalkautuvat muihinkin taajamiin vielä ennen vaalipäivää.

– Tarkoitus on että kierrämme ahkerasti ja erityisen mukavaa on tuo yhdessä tekemisen henki mikä nyt on meillä aivan uusissa ulottuvuuksissa. Yhteishenki on vahva ja työtä tehdään isolla sydämellä, totesi Saija Grönholm.

Kommentit