Sandaalit jalkaan ja kravatti pois – Näin se kesäloma toimii

Blogi, lauantaina 01.07.2017

Eduskunnan istuntotauko alkoi eilen. Valiokunnilla edelleen kokouksia osalla varmasti viikkoa vaille läpi koko kesänkin, mutta täysistuntoja ei ole nyt kalenteriin varattu ainakaan toistaiseksi. Yritän siis pitää ainakin viikon tuossa ihan lomaakin.

Perunankukkapäivillä paljon väkeä ja kappa kaupalla Timoja!

Tänään heti yksi kesän vilkkaimmista kesätapahtumapäivistä ja viikonlopuista. Meillä Lopella kesän isoimmat markkinat eli perinteiset Perunankukkapäivät ja väkeä paljon liikkeellä. Tulipa hyvä kesätunnelma ja tarjolla jo niitä maan parhaita uusia Lopen Perunoitakin. Timoja totta kai 🙂

Lopelta sitten Ahveniston Moottoriradan yhteen 50-vuotisjuhlatapahtumaan. Oli hieno saada pitää juhlapuhe legendaarisen radan kunniaksi ja radan missä aikanaan sain tehdä paljon työtäkin ja kokea monenlaista. Ja tänäänkin sain kokea drifting-tapahtumassa monenlaista. Wau!

Ahvenisto 50 vuotta! Radalle.com juhlaviikonloppu ja mikä sää!

Illalla sitten vieraana Kantolassa Guns N’ Rosesin Suomen keikalla. Kantolan Tapahtumapuisto on osoittanut jo onnistumisensa ja tänäänkin paikalla loppuunmyyty yli 55 000 yleisö nauttimassa kauniista kesäillasta. Huikean hieno avaus ja nyt tuntuu jo lomaltakin 🙂

Mutta väliin jäi tällä kertaa Lopen Kesäteatterin ensi-ilta eli se täytyy käydä katsomassa joku toinen kesäilta ja huomenna sitten Krouvin Kyläpäiville Joentaan kylään ja sitten iltapäivällä Mustajoelle Lehtosten Wanhojen Traktoreiden ja Koneiden tapahtumaan. Kumpaakin aiempien vuosien kokemuksen perusteella suosittelen eli kannattaa ajella vaikka kauempaakin! Tervetuloa Lopelle!

Aurinko lämmittää vielä nytkin!

Kommentit