”Sandaalit jalkaa ja kravatti pois” – Nyt on oikea aika lähteä mökille

Blogi, lauantaina 27.06.2020

Pitkä ja varsin rankka kevät takana. Päivät ovat olleet pitkiä ja erilaisia. Ongelmat ennennäkemätömiä ja -kokemattomia. Ratkaisuja on etsitty erilaisiin ongelmiin ja uhkiinkin ja täytyy sanoa, että me suomalaiset olemme yhdessä varsin hyvin tästä selvinneet. Koville on ottanut, on kärsitty ja koettu monien osalta myös pelonkin hetkiä ja suruakin. Kaikki eivät koronakeväästä selvinneet ja ajatukset ovat heidän omaisten ja läheisten luona. Osanotto suureen suruun. Myös ajatukset ovat teidän ja heidän luona, jotka menetitte työnne, perheenne tai yrityksenne tai jotain muuta merkityksellistä tänä keväänä. Voimia jokaiselle jaksaa eteenpäin.

Isossa kuvassa maamme onnistui varsin hyvin. Ennen muuta se tapahtui yhdessä ja yhteistyöllä. Mutta henkilökohtaisten menetysten taakkaa se ei kuitenkaan yhtään kevennä. Siksi meidän tulee elää vahvasti yhdessä ja myöden.

Eilen eduskunta piti kevätkauden viimeisen täysistunnon. Nyt kravatti on otettu kaulasta pois hetkeksi ja sandaalit on jalassa.

Nyt on oikea aika lähteä mökille!

Kai sen pelkän käsien pesemisen saa jo lopettaa? Marin kun sanoi, että pitää pestä vain käsiä. Nyt en enää tottele. Pakko mennä jo saunaankin.

Kommentit