Salibandypäivä Tampereella – Lopen uuden urheiluhallin rakentaminen alkaa keväällä

Blogi, sunnuntaina 10.04.2022

Tänään aikainen herätys ja perheen kanssa isomman lapsemme salibandyturnaukseen. Ensin yksi karsintapeli aamusta ja sen kautta upeasti neljän parhaan joukkoon. Piskuisen Lopen LFT siis jälleen mitalipeleissä ikäryhmän 2010 loppuhuipennuksessa.

Semifinaalia Porin Karhuja vastaan hoidettiin murskaluvuin. Finaalissa vastaan tuli isäntäjoukkue Nokian KrP. Loppuottelussa Nokia hieman parempi ja maalivedot napsivat hyvin. Kolme peliä, kun muilla kaksi eli hopea ei todellakaan ole häpeä! Onnea LFT pojat ja Erika ja Erin!

Lopella salibandystä on tullut ehdoton koko kunnan ykköslaji. -96 syntyneet Ville Lastikan johdolla voittivat ikäryhmänsä C-ikäisten Suomenmestaruuden ja nostivat lajin aivan uudelle tasolle. Nyt tyttöjä ja poikia noussut eri ikäryhmien maamme parhaimmistoon ja monet myös liigaan naisissa ja miehessäkin.

Uuden liikuntahallin valtuustoon rahoituspäätös sai tällä viikolla lainvoiman ja urakkasopimukset allekirjoitetaan loppukuun aikana ja siitä liikkeelle lähtee iso rakennusurakka. Halli tuo salibandyn lisäksi kaikelle liikunnalle ajanmukaiset tilat Lopelle ja myös avaa mahdollisuudet kehittää myös Loppisalia sitten kulttuurin salina eteenpäin. Isoja juttuja pienelle kunnalle ja varmasti lisää vetovoimaa myös lapsiperheiden silmissä.

Nyt vasta 20.36 kotona. Tänään piti napata vielä Loppi Tutuksi -esitteeseen ensimmäiset kuvat Loppilaisesta. Pitkäksi venyy turnauksen takia – kaksi voittoa ja finaaliin – myötä se nyt siirtyi huomiseen. Mutta paita on siis Loppilainen. Ja kyllä – isolla L:llä – sillä Loppilainen on Lopen oma villapaita mikä julkistetaan Santa Pirjon mäellä pe 29.4.2022 kello 18.00 tervetuloa!

 

 

 

 

 

Kommentit