Salakoodilla Kuka muu muka.

Blogi, sunnuntaina 24.11.2013

Tiimini pikkujoulut huipentuivat eilen Vanajanlinnassa kulttuurikummini Cheekin alias Jare Tiihosen tapaamiseen. Alkuillasta olimme jo aloittaneet yhdessä linnan Rytisalissa ja tuntia ennen itse illan keikkaa kokoonnuimme yli 70 hengen kanssa Vanajanlinnan upeimpaan kolmanteen kerrokseen. Käytävä pullisteli väkeä ja tunnelma oli huikea kun Jare asteli paikalle kanssani takaoven kautta. Yllätys oli täydellinen. Nimmareita ja kuvia ja hauska hetki yhdessä Tähtemme kanssa huipensi pikkujoulumme ennen illan varsinaista keikkaa.

Vanajanlinnan Juhlasalissa tunnelma sitten räjähti kattoon kun Cheek ja TS kiipesivät täyden salin edessä lavalle. Huikea setti täydelle salille ja parhaat biisit todellakin tykityksenä. 

Tukitiimini Timon Tiimi kiittää. Meillä oli hauskaa ja ensi vuodelle jo suunnitteilla uudet pikkujoulut ja muutakin yhteistä ohjelmaa mm. eduskuntavierailun merkeissä ja sellaista. Mukaan tiimiimme pääsee laittamalla sähköpostia minulle tai yksityisviestiä Facebookin kanssa. Hieno porukka aktiivisia tukijoita ympäri Suomen ja heille eli teille nostan hattua korkealle. Ilman teitä ei olisi kansanedustaja Heinostakaan.

Mutta nyt uuteen päivään. Tänään sunnuntaina vapaapäivä. Päivän pihatalkoot peruuntuivat ja siirtyivät konemiehen takia myöhempään. Mutta nautitaan nyt Linnan aamiainen ja sitten Lopelle.

Mukava vapaapäivä takana. Pitkästä aikaa jälleen vapaapäivä ja tekikin ihan hyvää. No illansuussa toki jo hieman orientoitumista huomiseen kokouspäivään missä Hämeen Liiton maakuntavaltuusto aloittaa ja Lopen kunnanhallituksen budjettikokous illalla päättää päivän. Päivällä vielä yksi yritysvierailu ja yksi oppilaitosvierailukin. Hyvä päivä siis tulossa.

Mutta tästä sunnuntaista vain kiitän. Ja kiitos myös kaikista kiitoksista liittyen eiliseen ja kiitokset myös uusille Timon Tiimiin liittyneille. Hienoa huomata, että tekemiseni näkyy, kuuluu ja huomataan ja siinä halutaan olla mukanakin. Tuntuu hyvälle.

 

 

 

 

Kommentit