Ruotsia ja Rallia.

Blogi, perjantaina 21.02.2014

Tänään urheilupäivä. Leijonat kohtaavat iltapäivällä Ruotsin olympiajääkiekon välierissä. Voitto vie Leijonat tästä sitten loppuotteluun. Siihen uskon vakaasti. Tällä joukkueella on nälkää ja suuri sydän. Ennen muuta joukkue. 

Itse kuuntelen päivän matsin radiosta. Eduskuntaviikon jälkeen suunnaksi nimittäin Savo ja Mikkeli. Toistakymmentä vuotta olen käynyt selostamassa joka vuosi SM-Vaakuna-rallin ja niin teen tänäänkin. Illalla SM-kauden toinen osakilpailu starttaa upealla yleisöerikoiskokeella ja raviradalla ollaan äänessä. Ja huomenna lauantaina sitten pidempi kisapäivä. Rallia siis luvassa.

Mutta sitä ennen eduskuntapäivä. Aamusta nyt ympäristövaliokunnan kokoukseen ja aiheena tämän kevään tapaan jälleen ympäristönsuojelulain uudistaminen. Muutamia ongelmia kokonaisuudessa on ja niiden parissa nyt väännetään.

Mukavaa päivää ja huomenna muuten tulee täyteen myös kahdeksan vuotta tätä blogiani. Jokaisena päivänä kahdeksan vuoden ajan olen blogiani kirjoittanut ja aikamoisen määrän lukijoita tämä onkin tavoittanut. Päivittäiset lukijamäärät vaihtelevat viidestäsadasta reilusti yli tuhanteen ja hieman uuttakin blogini nyt juhlankunniaksi kokemassa.

Kello 22.51 ja vihdoin hotellilla. Tämä ilta siis vanhan työni parissa eli selostamassa urheilua. Hauskaa olikin ja hieno SM-ralli jälleen täällä Mikkelissä. Talven tuntuakin täällä vaikka ei lunta kinoksiksi saakka olekaan ja paljon väkeä avauserikoiskokeella raviradalla. Hyvä avaus kauden toiselle kilpailulle ja huomenna sitten jatketaan toinen pidempi varsinainen rallipäivä. Vapaapäivä siis harrastuksille huomenna.

Olympialätkän matsin jouduin kuuntelemaan vain loppuhetkiä lukuunottamatta autossa matkalla tänne. Olipahan harmillinen lopputulos ja matka jatkuu nyt pronssipeliin. Olisi tämä joukkue sen finaalipaikankin ansainnut. Mutta urheiluun kuuluu tällainenkin. 

Huomenna kuitenkin aikainen ralliherätys. Nyt pakko kiittää ja kumartaa. Huomenna muuten myös blogillani syntymäpäivät 🙂

 

Kommentit