Riku Bitter kansanedustaja Timo Heinosen vaalipäälliköksi

Uutiset, perjantaina 16.01.2015

Riihimäkeläinen Riku Bitter toimii kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalien vaalipäällikkönä. Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtaja pitkään toiminut Bitter vastannut Heinosen kampanjoista myös vaaleissa 2007 ja 2011. Ennen näitä Bitter toimi myös Hannele Yrjö-Koskisen eduskuntavaalikampanjan johdossa.

– Riku on tehnyt erinomaisen hyvää työtä kampanjoitteni johdossa aiemmin. Minulle oli itsestään selvää, että haluan hänen jatkavan myös nyt kevään vaaleihin, kertoi kansaedustaja Timo Heinonen valinnasta.

Riku Bitterillä on takana myös pitkä ura Riihimäen kaupungin luottamustehtävissä. Tällä valtuustokaudella hän istuu mm. kaupunginhallituksessa. Myös moottoriurheilu yhdistää kaksikkoa.

– Timo on tehnyt vahvan ja nousujohteisen uran kokoomuksessa ja valtakunnan politiikassa. Hänen osaamistaan arvostetaan eduskunnassa ja olen varma, että seuraavalla vaalikaudella tarvitaan nimenomaan kokeneita ja päätöksiin pystyviä päättäjiä, totesi Riku Bitter Heinosesta ja tehtävästään.

– Meillä on vahva ja laaja tukiryhmä mukana kampanjassa. Viime kerralla Iiro Viinasen vetämässä tukiryhmässä oli jo yli 600 julkista tukijaa ja koko ajan mukaan tulee lisää.

Kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalikampanja ajoittuu vasta päättyvän eduskuntakauden jälkeiseen aikaan. Kampanjassa tullaan näkemään vanhaa ja tuttua, mutta myös uusia juttuja.

– Timo on halunnut tehdä eduskuntatyön loppuunasti huolellisesti ja työhön täydellisesti paneutuen. Tätä haluamme kampanjammekin kanssa tukea ja kunnioittaa, totesi Bitter.

Kommentit