Riitan syntymäpäivillä – ”Riitta on todellinen ystävä”

Blogi, lauantaina 09.09.2017

Tänään kalenteri oli varattu Riitalle. Hyvä ystäväni, ystävämme, Riitta Nylund täytti eilen vuosia ja tänään juhlistimme tätä yhdessä Hunsalan Työväentalolla. Hieno juhlapäivä Riitan ja vieraiden kanssa ja paljon hauskoja tarinoita, juttuja, muisteloita ja naurua ja muutama kyynelkin – ilosta ja kaipuustakin.

Riittaan itse olen saanut jo tutustua pikkupoikana Kotimäessä. Syntymäpäivät muistan sieltä ja sen miten Pertsaa ja Kilua silloin katselimme. Tuosta päivänsankarista tuli sitten myöhemmin myös minun ratsastuksen opettajani ja yksi parhaista ystävistäkin. Ja Riitasta samoin.

Myöhemmin Riitasta tuli kaveri myös politiikkaan Lopella ja sitten omien lapsiemme kautta myös rakas Riitta-mamma. Sydäntä häneltä on riittänyt omien lasten ja lastenlasten lisäksi meidänkin viikareille. Ihania hetkiä ja muistoja. Hauskojakin juttuja kun esimerkiksi kerran lapset menivät takaoven kautta koputtelemaan ikkunaan 🙂  Riitta luuli isompien poikien siellä tekevän kiusaan ja vastaus oli ikkunan raosta sen mukainen. Hymyilyttää vieläkin.

Tänään juhlissa hyvää ruokaa, kahvia ja herkkujakin ja Riitan perheen hauskoja ohjelmanumeroitakin. Ja lopuksi Ketosen Antsun haitarilla yhteislauluja ja se hetki kun Ystävän laulun jälkeen juhlayleisöstä kuului, että ”Riitta se on tosi ystävä”. Samaa mieltä – yli sukupolvien.

Ihanat juhlat ja sadepäivästäkin tuli näin aurinkoinen päivä. Onnea vielä Riitta täälläkin ja ihania elämän täyttäviä vuosia eteenkin päin. Mukana ollaan!

….

Nyt koti-iltaa ja koripallon EM-kisoja kotisohvalta ja huomenna sitten Kesäkiertueeni päätökseen eli perinteiseen Riihimäen Asematapahtumaan. Tervetuloa Riihimäen Kokoomuksen teltalle ja siellä vielä mahdollisuus myös allekirjoittaa Sauli Niinistön kannattajakorttejakin.

Kommentit