Riihimäen Asematapahtuma päätti Kesäkiertueeni – ”Yhteistyötä yli puoluerajojen”

Blogi, sunnuntaina 10.09.2017

Riihimäen Asematapahtuma päätti jälleen perinteen mukaan Kesäkiertueeni. Kiertue oli urani pisin ja laajin ja yhteensä lähes 50 tapahtumaa, markkinoita, toreja ja muita piri kierros sisällään. Ja tänä kesänä myös Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön Kannattajakorttien kerääminen piti kiireisenä. Kauttani yhteiseen nippuun saatiin hieman vajaa 5000 korttia eli ihan kelpo kasa 🙂

Tänään vielä jatkoimme hieman yliajalla korttien keräämistä myös Asematapahtumassa ja sieltäkin kiva kasa vielä ”jälki-ilmoittautuneiden” kannattajakortteja matkaan. Nyt siis keräys päättyi ja viimeiset laput vielä toimitetaan eteenpäin ja sitten ynnäillään kokonaismäärä kasaan. Minullakin vielä työhuoneessa parisentuhatta lappua eteenpäin menossa.

Yhteistyötä yli puoluerajojen 🙂

Riihimäen Asematapahtumassa kiva tunnelma ja paljon väkeä ja mukava myös se, että täällä laajasti esillä myös muutkin puolueet. Demarien teltalla oli tänään paikalla myös puolueen puheenjohtaja Antti Rinne. Ja kansanedustajia kaikista puolueista ja hyvä yhteishenki. Ja niinhän se pitää ollakin kun yhteisiä asioita tässä hoidellaan ja pitää hoitaa.

Riihimäen Kokoomuksen teltalla oli tänään myös hyvin valtuutettujamme paikalla ja juttukavereita riitti niin Riihimäen kuin valtakunnankin asioista. Ja tuli Heinoselle vähän napakkaakin palautetta niin taitetusta indeksistä kuin EU-erostakin. Kumpaakaan en mennyt lupaamaan ja sanoi, että Kokoomus on kyllä väärä puoluekin jos EU:sta erota haluaa. Mutta monta ihanaakin juttutuokiota kun esimerkiksi kaksi vanhempaa rouvaa tulivat tervehtimään ja kertoivat äänestäneensä jo kolme kertaa minua ja olivat edelleen kovin tyytyväisiä. Hymynhän sellainen sai sadepäivänäkin kasvoille. Ja palautetta myös valtion talousasioista, VR:n huonoista junavuoroista ja myös siitä, että konnareista on junissa luovuttu. Niin ja usemmat onnittelut sain myös tuoreesta Hämeen Maakuntavaltuuston puheenjohtajuudesta ja myös terveisiä eduskuntaan puolustusvaliokuntaankin vietäväksi.

Mukava päivä ja paljon ihmisiä vaikkei sää ihan perinteisen hyvä Asematapahtuma-sää ollutkaan. Kiitokset järjestäjille ja kiitos Riihimäen Kokoomukselle! Ensi vuonna taas radan varressa asemalla nähdään.

Nyt hieman ulkoilua ja huomisen Lopen kunnanhallituksen papereiden lukua. Ei tämä syksykään huonoa aikaa ihmiselle ole 🙂

Kommentit