Riihimäki, Hämeenlinna, Tuulos… Viimeinen kampanjapäivä räntäsateessa

Uutiset, lauantaina 17.03.2007

Parin viikon aurinkoisen kevätsään jälkeen viimeinen varsinainen kampanjapäivä käytiin räntäsateessa. Pieni takatalven tuntu ei tunnelmaa lannistanut vaan väkeä oli hyvin liikkeellä niin Riihimäen vaalikahvilla koko päivän kuin myös Hämeenlinnan torilla ja Tuuloksen kauppakeskus Tuulosessa. Timo Heinonen kampanjoi viimeisen kampanjapäivän yli kymmenen tukijansa kanssa ja urakkaan oltiin tyytyväisiä.

-Päätimme tehdä 10 prosenttia suunniteltua enemmän työtä vielä viime metreillä ja se tehtiin. Mukana oli paljon talkooväkeä Riihimäeltä, Hausjärveltä, Lopelta ja Hämeenlinnastakin. Olen tyytyväinen tekemäämme työhön. Nyt sitten katsotaan mihin se riittää, totesi Timo Heinonen kiittäen talkooväkeä ja kertoen samalla, että vaalipäivänä vielä ollaan kahvipannun ääressä Riihimäellä ja Hämeenlinnassa liikkeellä äänestäjien kanssa.

Viimeisen kampanjapäivän Heinonen aloitti vaalikahvilalta Riihimäeltä ja koko päivän auki ollut kahvila keräsi paikalle jälleen hyvin väkeä. Riihimäeltä Heinonen suuntasi Kahvila Korvaan Hämeenlinnan torille ja sieltä kampanjapäivä eteni Tuuloksen kauppakeskus Tuuloseen ja päättyi takaisin Riihimäelle.

– Tuulosessa oli kiva kampanjoida. Sisätiloissa räntäsateen jälkeen oli huomattavasti viihtyisämpää, hymyili Heinonen ja oli tyytyväinen viimeisenkin päivän kierrokseen.

– Nyt olen kiertänyt itse kaikki vaalipiirimme kunnat ja useimmat useampaan kertaa. Yli 240 tilaisuutta ja yli 10 000 kilometriä on kampanjan aikana kertynyt. Kortteja on jaettu yli 10 000 ja muu kampanja päälle. Toivotaan parasta. Parhaani olen tehnyt.

Heinosen lauantai-ilta jatkuu vielä kampanjan finaalilla Lopella Ravintola Catiscassa kello 20.00 alkaen ja päätöksessä lavalla nähdään Käsityöläiset bändi kokonaisuudessaan. Sunnuntaina vaalipäivänä Timo Heinonen ei enää varsinaisesti kampanjoi vaan on vain vaalikahviloilla Riihimäellä ja Hämeenlinnassa äänestäjien tavattavissa päivällä.

– Vaalipäivänä en enää halua jakaa varsinaisia mainoksia ja tehdä sinällään kampanjaa. Olemme sopineet, että kahvipannut ovat kuumana äänestyspäivän ja päivällä itse olen paikalla ainakin Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Kommentit